Egy nagyon személyes témával érkezem hozzád az Örömvilág podcast #202 epizódjában, amelyet a fiam 22. születésnapján rögzítettem.

22 évvel ezelőtt ezen a napon egyszerre éltem meg a határtalan boldogságot és az iszonyatos félelmet. Nehéz élethelyzetben voltam, tele bizonytalansággal, kétséggel és aggodalommal. És mindeközben egy égkék szempár nézett rám feltétel nélküli szeretettel és bizalommal.

Egyedülálló anyaként, elhagyott feleségként indultam neki az útnak, amelynek – mára tudom – minden pillanata a helyén volt és kellett. A kezdeti megpróbáltatások után újabbak jöttek, de mi álltuk a sarat. Borisz mára több gyógyíthatatlannak mondott betegségen és állapoton lépett túl, és közben az én legnagyobb Mesteremmé is vált. Elmesélem közös utunk néhány fontos tapasztalatát és tanulságát, ha velem tartasz!

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu