fbpx

Víziótudat-technika átadása

Kopcsó Andi

Árak

33 000 Ft / tanfolyam

Telefon

+36 31 320 88 22

Email

andi@kopcsoandi.hu

Egy ősi technika átadására hívlak, amihez eredendő képességet kaptál, hogy a magaddal hozott karmából megszabadulj.

Eredendően kódolt egyedi jelrendszer van bennünk, amivel kapcsolódni tudunk a belső történeteinkhez. A tanfolyamon ezt az egyedi rendszert bontjuk ki, és gyakoroljuk a használatát. Bizonyára te is tapasztaltad, hiszen minden ember számára elérkeznek azok az idők, amikor úgy érezhetik, hogy többet büntetik, több rossz történik vele ebben az életben, mint amennyit megérdemelne. Legyen szó veszteségről, hűtlenségről, bármilyen balszerencséről, vagy valami olyan dologról, ami rendszeresen ismétlődve rosszul, nem az elvárásaink, reményeink szerint végződik. Ezeket az életeseményeket a legtöbb esetben olyan belső érzelmek vezérlik, amiknek az alapélménye nem található meg a születésünk óta eltelt időben. A test láthatatlan története tartalmazza azokat az eseményeket is, amik születésünk előtt történtek itt a földön. Bizonyos tanításokban ezeket előző életeknek értelmezik. Az előző inkarnáció, előző leszületés, talán pontosabb kifejezése a jelenség okának. Az elménk képes tévesen azonosulni az előző születések bűntudati programjaival, szenvedésmintáival, elvárásaival és emberi az játszmákat vezérlő túlélő hitrendszerekkel. 

Ezekből az érzelmekből nehéz kiszabadulni, mert életünk során az elménk ok-okozati összefüggéseket figyel meg, próbál helyre igazítani, ám az eredeti okra nem lát rá, s nem tudjuk számításba venni, hogy a fizikai elmén túl , inkarnációs okok miatt szükségtelen magunkra venni a szenvedést.

A karmát információk hiánya miatt folytatjuk és nem azért, mert megérdemeljük.

Sokan azt hiszik, hogy az előző életek bűneit bizonyos mennyiségű szenvedéssel lehet kiegyenlíteni. Fontos
tudni, hogy a szenvedés önmagában a karma újraélése és nem a megváltása. A jó hír, hogy lehetséges meggyógyulni a problémáinkból, és új valóságot kezdeményezni magunknak. A Vízió-Tudat technika karma kiszabadító gyakorlatával semmissé tehető a finom energetikába rögzített energiainformáció. Ennek legfontosabb lépése a karmikus program láthatóvá tétele. Képekké alakítjuk az éppen aktíválódó karmikus programot, tudatosíthatod hogyan mozgat ez téged a tudatalatti végtelen erejével.

Szeretettel várlak ha készen állsz, hogy egészen új nézőpontból nézz rá életed eseményeire.

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!