fbpx

Tarot

Kopcsó Andi

Árak

18 000 Ft / alkalom

Telefon

+36 31 320 88 22

Email

andi@kopcsoandi.hu

Egy alkalom az elképzelések átgondolására, ha magasabb tudatszintre vágysz. Útmutatást kaphatsz, hogy miféle átalakulásban segít az új energia.

Mindaz, amit félelemből, fájdalomból, szenvedésből láthatatlanul teremtenél, az visszahozható a cselekvő szeretet szintjére, ha a programot kibontjuk és tudatossá tesszük.

Ebben a konzultációban nem jóslatokat kapsz, hanem megértheted miféle erők harcolnak benned. Felismerheted miféle készségek vannak segítségedre, esetleg mi az a harc, amit érdemes volna feladnod, hogy megtaláld a kiutat egy adott helyzetből.

A Tarot konzultációimon elsősorban nem jósletokkal foglalkozunk. Ez inkább egy transzcendens mélyülés, amely a pillanatot tükrözi. Rendíthetetlenül, ítéletek és összehasonlítások nélkül mutatja be, hogy mi van itt és most. Mibe húzod bele magad?

Segít felébreszteni érzékenységünket, intuíciónkat, együttérzésünket, fogékonyságunkat, bátorságunkat és egyéniségünket.
A tudatosságot hozzuk előtérbe, miközben használjuk a Tarot-ban rejlő misztikus erőket.

Neked kizárólag azért van szükséged útmutatásra, mert a problémád árnyékolja a belső vezetőd, nem tudod felvenni vele a kapcsolatot. Önnön lényed legmélyebb igazságai ott vannak előtted, az intuíciód mindig megmondja merre menj. A konzultáció ideje alatt a lehető legközelebb hozzuk a tudatodhoz az intuíciódat, utána rajtad áll, hogy ezt a közelséget megőrizd az kapott módszerekkel.

Egy probléma megvilágítása a Tarot segítségével.

Mindaz, ami ezidáig félelemből, fájdalomból, szenvedésből láthatatlanul teremtett a tudatalattidból, az visszahozható a cselekvő szeretet szintjére, ha a programot kibontjuk és tudatossá tesszük.

Minden jelrendszer szimbólum, azaz a lélek és a szellem képnyelve. A feltárás tehát nem a jövőbe tekintést szolgálja, hanem a jelen érzékelésének tudatosabb módját, a rejtett szándékok avatottabb ismeretét.

A konzultáció kiváló eszköznek bizonyult,

  • ha szeretnél egy folyton ismétlődő, vagy megrekedt élethelyzetből kiutat találni,
  • ha nem tudod mit tegyél, hogyan viselkedj a kialakult helyzetben,
  • ha szeretnéd tudni, hogy a terveid mennyire vannak összhangban a belső céljaiddal,
  • ha kíváncsi vagy arra, hogy a kialakult élethelyzetben pontosan milyen belső történéseknek tartanak tükröt társaid, életeseményeid,
  • ha szeretnél kapcsolataidra magasabb nézőpontból tekinteni pl. társ-, családi kapcsolatok, barátok, munkatársak,
  • ha javaslatot szeretnél egy válság szellemi szintű kezeléséhez
  • vagy csak egyszerűen többet szeretnél tudni a fejlődésvonaladról, mert magasabb tudatszintre vágysz.

Összefoglalva, ha azt szeretnéd, hogy a tudat alá fojtott energiák beszélni kezdjenek hozzád, ha készen állsz azokat meghallani, akkor a Tarot konzultáció új felismerésekkel gazdagít.

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!