Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

7 HÓNAPOS NŐI KÖR -Tomek Noémivel (2024. február – augusztus)

február 4. 10:00 - 18:00

Online jelentkezem

„A NŐ, HÉTSZER” címmel újabb 7 hónapos, személyes női kört indítok. 2024. februárjától havonta egy vasárnapot töltünk majd együtt, és minden hónapban egy-egy fő csakrán dolgozunk.

 

Helyszín: Örömvilág Tudatosság Központ, Székesfehérvár (Palotai út 25/III.)

Időpontok:

🔴 2024. február 4. 10:00-18.00
🟠 2024. március 10. 10:00-18.00
🟡 2024. április 7. 10:00-18.00
🟢 2024. május 5. 10:00-18.00
🔵 2024. június 9. 10:00-18.00
🟣 2024. július 7. 10:00-18.00
🕉 2024. augusztus 4. 10:00-18.00

 

Milyen tapasztalatokat adott az előző női kör?

Az előző 7 hónapos női kör csodálatos energiákat mozgatott meg, és olyan közösséget hozott létre, amelyre nem is számítottunk. Sírtunk, nevettük, időnként egyszerre a kettőt… Összekapaszkodtunk, támogatást adtunk. Megismertük a hangunkat és a csendünk erejét… közelebb kerültünk a testünkhöz-lelkünkhöz. Sokkal inkább azok a Nők lettünk, akik szerettünk volna lenni.

“Imádtam minden percét. Életem egyik legmeghatározóbb eseménye volt ez a 7 hónap . Gyökeresen megváltoztatta az egész életem, és egy teljesen új nézőpontot kaptam általa.
Csak ajánlani tudom.” (Niki)

Mi fog történni?

Változás. Ha a gyakorlati részét nézzük, akkor dolgozunk majd meditációval, kreatÍv gyakorlatokkal, mudrákkal, mantrákkal, kristályokkal, illóolajokkal, coaching eszközökkel és fototerápiával egyaránt. Természetesen a csoport javára fordítom minden energetikai eszközömet és tudásomat a ThetaHealing technikától az önismereti módszereken át a Poits of You tréneri tapasztalatokig. Figyelünk az étkezésre, a témához kapcsolódó teák fogyasztására, a megfelelő színek használatára.

A találkozók napjain fontos a húsfogyasztás mellőzése! A résztvevők számára gyömölcsöket, snack zöldségeket és gyógyteákat biztosítok. (Ebédről mindenkinek magának kell gondoskodnia, amelyhez előzetesen iránymutatást, javaslatot küldök. A helyszínen melegítőkonyha áll rendelkezésre, hűtővel, mikróval, étkészlettel, evőeszközökkel. Az előző csoport az első alkalom után közös főzésbe kezdett, előzetesen egyeztettük, ki mit készít és hoz, és ezzel is emeltük a köztünk lévő kapcsolódás minőségét.)

A programhoz kapcsolódóan felkészítő és lecsengető otthoni feladatokat is kapnak a résztvevők.

A csoportban való részvétel elköteleződést kíván, nem hagyhatók ki alkalmak. Fontos ugyanis, hogy lépésről-lépésre haladjunk, és akkor dolgozzunk a következő csakrával, ha az alsóbb energiaközpontjainkat aktiváltuk és tisztítottuk. (Amennyiben valaki betegség vagy egyéb vis major esemény miatt nem tud részt venni a programon, úgy feladatokat fog kapni otthonra, 1 órás konzultációban veszem végig vele a történteket és a gyakorlatokat, valamint az adott napon elhangzott meditáció hanganyaga alapján is dolgozhat.)

A 7 személyes alkalom mellett online kapcsolattartásra zárt Facebook csoportot hozok létre, ahol megoszthatjuk tapasztalatainkat, és ahol a személyes alkalmak közötti elmélkedések témáit és feladatokat megosztom a csoport tagjaival, valamint ahol válaszolok a menet közben felmerülő kérdésekre.

Hozzájárulás: 50 000 Ft/alkalom (mely alkalmanként fizetendő) Cég, vállalkozás részére „m.n.s. egyéb oktatásról” áfás számlát is ki tudok kiállítani. A részvételi díj tartalmazza a gyümölcsöket és a snack zöldségek fogyasztását, a gyógyteákat, és egyéb, a programon használt eszközöket (ha ezt részletezném, spoiler lenne a javából…).

Részvételi létszám: minimum 10, maximum 14 fő

Jelentkezni egy bemutatkozó, és a részvétel szándékát is feltáró levéllel lehet e-mailben a program@oromvilag.hu címen. (A levél tárgya legyen: 7 hónapos női kör)

További információk: program@oromvilag.hu

Szeretettel várlak,
Tomek Noémi

Részletek

Dátum:
február 4.
Időpont:
10:00 - 18:00
Program kategória:

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: