Több, mint 3000 pernyi ingyenes tartalom a tudatosságról. Két éves lett az Örömvilág podcast.

2019. októberének első szerdáján jelent meg az első podcast epizódom. Nem a saját ötletem volt, ajándékba kaptam sorsfordító kérdést, hogy „Miért nem csinálsz podcastot?” Addig a pillanatig fel sem merült bennem, de azonnal fellángolt bennem a szenvedély, és elkezdtem előkészíteni a saját csatornámat. Logó és arculattervezés, honlap, szignálgyártás,  technikai feltételek megteremtése… és alig pár hét múlva már ki is küldtem az online térbe az első adást „Nézőpontváltás” címmel.

Épp az imént hallgattam bele a kezdetekbe, és bizony-bizony én magam is meglepődtem azon az úton, amit két év alatt, és 97 epizód elkészítése során bejárt a csatorna. A több, mint 3000 percnyi hanganyagot csak a YouTube csatornámon 100 ezernél is többen hallgatták meg, és megszámlálhatatlan üzenetet, levelet kaptam a hallgatóktól.

Ebben az adásban egy kis visszatekintésre hívlak, és – ha velem tartasz – elmesélem, miért csinálom, nekem mit ad az Örömvilág podcast. Az adásban megszólal néhány hallgató is, akik saját tapasztalataikba avatnak be minket.

Ha van kedved, írd meg te is, neked mit jelent ez a csatorna, miért hallhatod, melyik a kedvenc témád! Visszajelzésed a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Ne feledd, az összes adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Szeretettel várlak további programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?