Reiki

Korponay Zoltán

korponay1

Árak

Telefon

+36 30 429 0294

Email

reiki@reikineked.hu

A Reiki egy ősi tibeti módszer, egy összetett japán szó, jelentése:
Rei – egyetemes Ki – életerő energia, vagyis a reiki az egyetemes életerő energiát jelenti.

Lényege, hogy az Univerzum energiáit magunkon keresztül áramoltatva kezünkkel közvetítjük saját magunknak, vagy másik élőlénynek.
Dr. Mikao Usui japán professzor mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett rendszerét oktatom, mely az intelligens univerzális (isteni) energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energia világába való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.
Betegség esetén felgyorsíthatja és könnyebbé teheti a regenerálódást, legyen szó önmagunkról, másokról, állatokról vagy akár növényekről. Nem helyettesíti a jelen kori orvosi módszereket, hanem azokat kiegészítve használható.

A Reiki bárki által elsajátítható, egyszerű és igen hatékony módszer.