Vibecodes light kezelés

Ára

18 900 Ft/kb. 60 perc
(bevezető ár)

Telefon

+36 70 389 8231

Email

ikaraoglanmayer@gmail.com

Energiaközpontjaink újra hangolása energetikával, csakráinkra hangolt aroma eszenciákkal, hangterápiával. Egy csodás mélyrelaxációs módszer.

Mi lenne, ha magasabb rezgésre emelkednél, megszabadulnál a negatív energiáktól és kitágítanád a tered, életed? Szeretnéd? Energiaközpontjaink újra hangolása energetikával, finom, csakráinkra hangolt aroma eszenciákkal, hangterápiával.
Egy csodálatos mélyrelaxációs módszer, mely az érzékszerveinkre hatva ötvözi:

  • a finom érintést
  • az energetikai kezelést
  • a hangterápia különleges frekvenciáit
  • a varázslatos illóolaj élménnyel,
  • harmonizálja a csakrákat (energiaközpontokat)
  • emeli a rezgésünket,
  • energiával tölt fel, jobb hangulatunk lesz,
  • ragyogóbb kisugárzást biztosít

Olyan egyedi, komplex módszer ,mely hozzájárul, ahhoz, hogy jobb életet teremts.

A kezelés első része egy rövid, intenzív ENERGETIKAI TISZTÍTÁS:
Mindaz, amit megtapasztaltunk, átéltünk, korlátozhat bennünket, hiedelmek, traumák, negatív gondolatok, külső romboló energiák ,félelmek, érzelmi blokkok energiatestünkbe (aura) és a fizikai testünkbe ágyazódnak. Mindezeknek a gondolatformáknak megvan az az ereje, hogy ugyanazokat a rezonanciákat vonzzák életünkbe anélkül, hogy tudatában lennénk.

Ez az első intenzív kezelés lehetőséget kínál mindezek megtisztítására, hogy sokkal könnyedebben és a régi energiáktól mentesen kezdjük el vonzani mindazt, ami igazán magasan rezeg, a hála és a bőség teréből, manipuláció nélkül, csak szeretettel és örömmel.

Miután megszabadultunk a negatív, lehúzó energiáktól, kezdünk neki a kezelés második részéhez, mellyel harmonizálunk, energetizálunk. A kezelésnél 40 növény csodálatos esszenciájával dolgozunk az energiaközpontok hangolásánál.

Ez a ruhában történő kezelés a meridiánok finom érintésének és masszírozásának keveréke, helyreállítja a teremtő erőt a test minden létfontosságú és spirituális központjában, azáltal, hogy a DNS-ünk helyes működésének aktiválása által minden sejtünk tökéletesen működve serkentse fel a bennünk rejlő erőt.
A hatások már azonnal a kezelés után is jelentkeznek, minden sokkal könnyebbnek tűnik, anélkül, hogy tudnánk, miért. Egy különleges jóllét érzése jelenik meg, amely túlmutat azon, amit korábban ismertünk.
Ez a kezelés a nagyon magas univerzális tudat egy formájához kapcsolódik, mint a tiszta öröm ereje, amely más emberekhez kapcsolódik, akiknek ugyanaz a rezgése, és új erőt ad, amely új lehetőségeket nyit meg.

Maga a kezelés kb. 40 perc, plusz kb. 20 perc a rövidebb konzultáció) A kezelés ruhában történik.

6 éves kor felett gyermekeknek is adható.