Találkozás Önmagaddal!
Ki rejtőzik az álarc mögött?

Részvételi díj

120 000 Ft

Telefon

+36 30 225 2535

Email

info@orgasmiclife.hu

A testedről alkotott ítéleteknek ITT, MOST, VÉGE!

Hajlandó vagy egy olyan testben élni, amiben jól érzed magad? Elfogadod és szereted azt, ami vagy, szőröstül-bőröstül, hepehupástól?

  • Minden apró részleted, amit eddig utáltál – milyen emléket, történetet őriz magában?
  • Elmondanád-e, felidéznéd-e és kiengednéd-e az árnyék részedből, hogy már ne tartson a sötétben elbújva rejtőzködve? 
  • Vállalhatod azt, aki vagy, úgy, ahogy vagy?!

Ha végre mögé néznél az álarcaidnak és meg mernéd nézni, hogy ki is vagy valójában (ki a te igaz való lényed?) akkor ez a program neked szól! Bebújunk a bőröd alá, a szemeid mögé és előhozzuk, megmutatjuk, amit eddigi életedben magad elől is elrejtettél. Bátor lányok, nők, asszonyok jelentkezését várjuk erre az igazán transzformáló 2 napos programra.

A tánc, ami felszabadít és örömben tart, ami által találkozol Önmagaddal, a testeddel, a szépségeddel. Amikor meglátjuk magunkat a tökéletlenségünkben való tökéletesben, és valódi mélységében megismerjük testünk történetét, akkor elkezdjük érezni a hálát, a szeretetet, a szabadságot, és szárnyra kapunk. Ha egy áramló, dinamikus, transzformatív programra vágysz, gyere, várunk szeretettel! Megtartó női kör, a nővérség erejével! Ahol belenézhetsz mélyen a szemedbe, lelkedbe és előhozhatod magadból azt, aki vagy! Erre az eseményre a gyakorlatok jellegéből fakadóan csak Nőket, Leányokat, Asszonyokat várunk!

A 2×1 napos program 2 hét eltéressel zajlik, melynek során dolgozunk meditációval, légzéssel, tánccal, és fotókkal, amelyek a folyamatok közben készülnek rólad és ami a ‘körön’ belül marad. 

Az első napon elindulunk befelé önmagunkba, meditációval és ‘bodywork’-kel levetkőzzük ítélkezéseinket magunkkal és másokkal szemben, amit egy felszabadító transztánccal zárunk. 

A második napon kézhez kapod önmagad eszenciális megmutatkozását fotók formájában, melyekkel a nap folyamán tovább dolgozunk testünk elfogadásáért és szeretétért. A program végén a fotókat hazaviheted és kapsz mellé konkrét eszközöket, kulcsokat, hogy a mindennapjaidban is veled legyenek.

A program 2 napja egymásra épülő gyakorlatokkal, folyamattal zajlik, jelentkezni mindkét nap részvételével lehet.

Részvételi díj: 120.000Ft 

Jelentkezés menete:
Bejelentkezés telefonon vagy e-mailben, majd helyfoglalás. (+36 30 9669 469; info@orgasmiclife.hu)

Várunk szeretettel:

Szakál-Szabó Szandra
Intimitás mentor, Párkapcsolati mediátor

Czár Mariann
Fotógráfus, Személyiség fejlesztő tréner