fbpx

Szakál-Szabó Szandra

Intimity mentor, anyaméh tréner, ThetaHealing® konzulens

Üdvözöllek!

Szakál-Szabó Szandra vagyok az OrgasmicLife alapítója, Intimity mentor. Feleség, 4 gyermek édesanyja, szerető, logisztikus, szervező, segítő, anyaméh tréner, ThetaHealing® konzulens, kísérő.

Arra hívlak, hogy felszabadultan, önazonosan éld meg a Nőiességed! Lehetsz független nő, kis- vagy négygyermekes anyuka, szingli vagy kapcsolatban lévő, fiatal vagy érettebb hölgy, mindezekben egy közös pont van; a Nő. A Nő, aki arra vágyik, hogy boldog legyen, magabiztos, szexis és kívánatos, hogy az élet minden területén felkeltse az érdeklődést (a munkahelyi tárgyalótól a konyhán át, bárhol).
Programjaim során megmutatom, hogyan legyél ízig-vérig Nő, aki szenvedéllyel, kreativitással, életörömmel éli az életét. Képes a változásra, elengedi a berögzült mintákat, hogy elő tudja hozni magából a játékos, felszabadult, nyitott, szexis Nőt. Aki mer kapcsolódni Önmagához és meg tudja élni az intimitást.
Megtanítalak, hogyan tudod a problémáidat egy új, könnyed nézőpontból vizsgálni és megoldani. Az erő megvan benned, merj kapcsolódni hozzá!

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!