SOP® kezelés
„A Lehetőségek Szimfóniája”

Ára

személyes, 30 perc: 15 000 Ft
személyes, 60 perc: 25 000 Ft
online, 30 perc: 12 000 Ft
online, 60 perc: 20 000 Ft
Gyermekek részére 12 éves korig 50% kedvezmény

Telefon

+36 70 389 8231

Email

ikaraoglanmayer@gmail.com

Energetikai-, tudati kezelés, mely által olyan lehetőségek, képességek kerülhetnek felszínre, amikre nem is számítasz. Célja, hogy megleld azt az energiát, aki valóban TE VAGY.

Mi a Lehetőségek szimfóniája SOP kezelés?
Ez nem egy terápia vagy gyógyító kezelés – hanem energiák felfedezése, azzal a céllal, hogy megerősítsünk minden személyt abban, hogy tudják, amit tudnak, és amit választhatnak és megváltoztathatnak.

A Szimfónia kezelés lehetővé teszi számodra, hogy elkezdj hozzáférni ahhoz, ami megfelelő neked és a testednek azon túl, amit valóságosnak vettél be ebben a valóságban.

Elkezd megteremteni egy teret az éberséghez, hogy bármilyen valóságban is éljen valaki, nem az az egyetlen lehetséges valóság, amit választhat.
A Lehetőségek szimfóniája (SOP) egy varázslatnak tűnő valós lehetőség.
Olyan energetikai-, tudati kezelés, ahol olyan páncélok törhetnek fel, amelyek létéről talán nem is tudtál, s olyan lehetőségek, képességek kerülhetnek felszínre, amikre nem is számítasz.

Készen állsz arra, hogy megleld azt az energiát, aki valóban TE VAGY?

Egy óriási energetikai átalakulási folyamat, segít felnyitni a teret, hogy meglásd végtelen lehetőségeidet.
Olyan energiákat kezdesz el megtestesíteni és befogadni, amikről mindig tudtad, hogy lehetségesek, de nem fértél hozzájuk előtte. Felfedezed, hogy többé nem kell elrejtened magad, elválni magadtól, szembefordulni azzal, ami működne neked, amiről tudod, hogy neked igaz.
Azáltal, hogy ezzé az energiává válsz, azzal, hogy önmagad vagy, megváltoztatsz mindent: a bolygót, az életedet és mindenkit, akivel kapcsolatba kerülsz.

✨Ha bàrmit kaphatnál mi lenne az?
✨ Ha bármit megváltoztathatnál mi lenne az?

Itt kezdesz hozzáférni önmagad egészéhez és mindahhoz, ami igaz számodra.
Amikor igazán önmagad vagy, a dolgok könnyedek ,van egy fajta békéjük és könnyedségük ,és ha mondhatom: csodálatos módon kezdenek felbukkani.
Az emberek gyakran kérdezik: Miért nevetnek néhányan annyit az SOP kezelésen?
Ez az, amikor elkezdesz hozzáférni önmagadban annak a szabadságához, hogy önmagad legyél. Amikor eljutsz abba a térbe sokkal könnyebbé válik nem megítélni magadat. Könnyebbé válik élvezni a létezést.
Az SOP arról szól, hogy hozzáférj a lényed teréhez, összekapcsolódva azzal, ami igaz számodra és amik valójában vagyunk, ami túl van mindazon, amit kognitívan megérthetsz, de amit energetikailag magadhoz ölelhetsz.
✨ Video az SOP kezelésről: (A beállítás gombnál magyar feliratra állíthatod)

Ez az a tér ahol a lény és a test egységközösséget kezd alkotni, mert a lénynek nagyon sok energia áll rendelkezésére.