Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Ünnepekre hangoló hangfürdő

2023.12.17. 14:00 - 16:00

Online jelentkezem

Hit, Remény, Öröm és Szeretet.

Szeretettel hívunk ismét hangfürdőzni az Örömvilág Tudatosság Központba, hogy az adventi készülődés ezen minőségeit is megerősítsük Önmagunkban.

Az ünnepekre hangolódva úgy éreztük, szeretnénk idén még egyszer megkongatni a gongokat, hangtálakat minél több ember számára. Éppen ezért most 120 perc fergeteges hangutazásra hívunk Téged is.

A kristály hangtálak és a kristály piramis éteri hangjaival, a gongok kozmikus erejével, a tibeti hangtálak széles spektrumú hangzásával és még számos intuitív hangszer rezgésével szeretnénk megteremteni az ünnepi hangulatot.

Kicsit számot vetünk az idei év történéseivel, amit kell, elengedjük, feldolgozzuk, megbékélünk, hogy ténylegesen meg tudjuk élni az örömöt és a szeretetet, hogy megláthassuk, hol van a hit és a remény az életünkben.

Az élmény nem a füleiden keresztül hat, hanem a tested rezgéseit hangolják át az egészséges frekvenciára a szakrális hangszerek rezgései.

Időpont: 2023. december 17. (vasárnap) 14:00 – 16:00
Érkezés 13:45-től

Helyszín: Örömvilág Tudatosság Központ – Székesfehérvár, Palotai út 25./III. (Ady lakópark belső udvara).

Hozzájárulás: 4500 Ft /fő

Jelentkezés: a karolyitimi@gmail.com email címen.

A regisztráció a kölcsönös bizalomra épül, a helyszínen kell csak fizetned, viszont arra kérünk, ha lefoglaltad a helyed, gyere el, vagy jelezd időben, ha mégsem tudsz jönni, hiszen lehet mástól veszed el a fejlődés lehetőségét, mert nem maradt hely számára. Köszönjük a tudatos segítséged ebben is.

Maximális létszám 12 fő, ezért ha hívást érzel jelezd mihamarabb felénk!

Jóga matracot, takarót és párnát tudunk adni a helyszínen korlátozott számban, de ha szeretnél sajátodon pihenni, hozhatod a tiédet, bármit, amit úgy érzel, a kényelmedet szolgálja.

Amit hozz magaddal: Kényelmes ruha, víz, esetleg egy (vagy több) ásvány, amit úgy érzel, szeretnél betölteni, hogy tovább segítsen majd a rezgéseivel.

A programon nem ajánlott a részvétel, ha: Áldott állapotban vagy, kezeletlen depressziód, mentális vagy pszichés problémád van, epilepszia, alkohol-drog egyéb tudatmódosító szerek, pszichiátriai kezelés hatása alatt állsz.

Amennyiben mégis hívást érzel programjainkra, fordulj hozzánk bizalommal kérdéseddel.

(A program nem terápiás jellegű, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesít)

Szeretettel várunk:
Károlyi Timi & Virágh Andor

Részletek

Dátum:
2023.12.17.
Időpont:
14:00 - 16:00
Program kategória:

Szervező

Károlyi Timi
E-mail:
karolyitimi@gmail.com
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: