Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Újévi teremtés a Vízöntő korszak kezdetén

2021.01.01. 19:00

5000Ft
Online jelentkezem
🪐 🧘🏻‍♀️ Különleges ÚJÉVI TEREMTŐ ESTRE hívlak az új esztendő első napján, melynek során a 2021. esztendőre szóló, izgalmas és hasznos ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉSSEL indítunk, majd közösen elvégzünk egy hatásos és erőteljes TEREMTŐ MEDITÁCIÓT.

♒️ IDŐPONT: 2021. január 01. 19:00
♒️ HELYSZÍN: Zoom
♒️ HOZZÁJÁRULÁS: 5000 Ft
♒️ REGISZTRÁCIÓ: program@oromvilag.hu

✨ Talán hallottál, olvastál arról, hogy mennyire különleges bolygóegyüttállás jön létre a 2020-as téli napforduló idején. A Jupiter és a Szaturnusz egymás mellé érkezik, és együtt lépnek át a Bika jegyéből a Vízöntőbe, azaz létrejön az ún. Messiás fényszög, ami Jézus születésekor is jelen volt (akkor a Halak jegyében). Különleges, új világkorszak kezdete ez az energia, amellyel a karácsonyi ünnepek idején és újévkor kezdünk majd ismerkedni.

✨ A Vízöntőben a teremtés más energia lesz, könnyedebb, áramlóbb. Ugyanakkor a most beköszöntő új korszakban a kapcsolódásnak -megengedve és tiszteletben tartva az egyén szabadságát- , egymás támogatásának az eddigieknél is nagyobb jelentősége és hatása lesz.

✨ Gyere el Te is virtuális teremtő terünkbe, és hívjuk be a fizikai sík valóságába együtt a vágyainkat, álmainkat!

✨ Partnerem, és az est „bolygóügyi szakértője”: Takács Gyöngyi, asztro-pszicho tanácsadó, karmaasztrológus, aki mindig különleges lelkesedéssel, ugyanakkor tűpontosan, érthetően és lényeglátóan tudja átadni az égi üzeneteket.

✨ Gyöngyi annyit már előre elárult, hogy ez az időpont a karma oldásra és egy TELJESEN ÚJ ÉLETSZEMLÉLET, az eddigitől eltérő nézőpontok és egyéni letisztult gondolkodásmód kialakítására kedvező. Ez teljes harmóniában van a Vízöntő korszak energiájával… további részleteket a programon mesél nekünk.

✨ Az estre készítsd el az újévi manifesztációs listádat, amelyhez a szempontokat itt, az eseményben fogom közzétenni a két ünnep közti időszakban!

❗️Kérlek, részvételi díjat csak a visszaigazoló e-mailt követően, az abban szereplő bankszámlaszámra utalj!

❗️Az esemény Zoom linkjét a részvételi díj beérkezését követően, e-mailben kapod meg.

❤️ Szeretettel várlak az est asztrológus szakértőjével, Takács Gyöngyivel együtt,

Tomek Noémi
motivációs előadó, mestertréner
ThetaHealing instruktor és konzulens
www.facebook.com/tomeknoemi

www.oromvilag.hu
www.napisegito.hu

Részletek

Dátum:
2021.01.01.
Időpont:
19:00
Összeg:
5000Ft
Program kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

„ZOOM” – online

Szervezők

Tomek Noémi
Takács Gyöngyi

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: