Események betöltése

Vissza az Everness listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Sacred Body Awakening előadás

2022.06.25. 16:30 - 18:00

Sacred Body Awakening – Az érintés ereje

Testünk rendkívül sok emlék őrzője, még olyanoké is, melyeket nem közvetlenül mi magunk szereztünk, hanem a szüleinktől, nagyszüleinktől „kaptuk” a génjeinken keresztül. A régi traumák, elszenvedett bántalmazások olyan blokkokat, energetikai elakadásokat okoznak bennünk, melyek aztán kihatással vannak a hétköznapi életünkben számunkra fontos dolgokra, mint az anyagi helyzetünk, sikerességünk a munkában, boldogulásunk a társas kapcsolatokban.

Ahhoz, hogy ezeket az elakadásokat, melyeket sejtszinten tárolunk, feloldjuk és megszüntessük – Az érintés erejét hívjuk segítségül, és használjuk csodálatos gyógyító erejét. A Sacred Body Awakening Mária Magdolna misztikus erején és tevékenységén alapuló módszer, mely a szeretet és az Univerzum tiszta szándékú energiáin keresztül segít a felszínre hozni és kioldani belőlünk a blokkokat, elakadásokat. Az egész testet bejáró finom érintéseken, simogatáson keresztül négy különböző testhelyzetben történnek a formációk, melyek keretében bárki elindulhat és megtapasztalhat egy csodás gyógyulási folyamatot, kortól és nemtől függetlenül.

A gyakorlati workshopokon való részvétel előfeltétele a 1,5 órás előadáson való részvétel, melynek a végén lehet feliratkozni a gyakorlati workshopra.

Részletek

Dátum:
2022.06.25.
Időpont:
16:30 - 18:00
Program kategória:
Esemény címkék:
,

Szervezők

Szakál-Szabó Szandra
Szakál Iván

Helyszín

Örömvilág Nagysátor