Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Kikelet hava hangfürdő

március 17. 16:00 - 18:00

Online jelentkezem

Minden hónap 3. vasárnapján találkozhatunk a tematikusan felépített Hangfürdőkön, amikor teszünk azért, hogy könnyedebben, fókuszáltabban legyünk és az aktuális hónap rezgéseit, áldásait befogadva, a nehéz, elhasznált rezgéseket pedig elengedve létezzünk.

Március a Kikelet hava, mi másról is szólhatna, mint az évkezdésről, az év rendezésről, a teremtésről, és a tervek és a vágyak elültetéséről, a szívünk és a lelkünk csodás kertjében, hogy ott is elindulhasson a megnyílás és a kivirágzás.

A rövid vezetett meditáció után tovább segítenek minket a tibeti hangtálak, gongok, kristálypiramis, kristályhangtálak, buddhista harangok és még számos intuitív hangszer rezgései.

Az élmény nem a füleiden keresztül hat, hanem a tested rezgéseit hangolják át az egészséges frekvenciára ezek a szakrális hangszerek a rezgéseikkel.

A Testünk a Lélek Temploma.

Ha a Testünk jól van, a Lélek is jól van és ugyanígy fordítva is igaz, amennyiben a Lélek jól érzi magát, a Test is egészséges.

A maximális létszám 15 fő, ezért ha hívást érzel, jelezd mihamarabb felénk.

Időpont: 2024. március 17. (vasárnap) 16:00 – 18:00
Érkezés 15:45-től

Helyszín: Örömvilág Tudatosság Központ – Székesfehérvár, Palotai út 25./III. (Ady lakópark belső udvara).

Hozzájárulás: 4500 Ft /fő

Jelentkezés: a karolyitimi@gmail.com email címen.

A regisztráció a kölcsönös bizalomra épül, a helyszínen kell csak fizetned, viszont arra kérünk, ha lefoglaltad a helyed, gyere el, vagy jelezd időben, ha mégsem tudsz jönni, hiszen lehet mástól veszed el a fejlődés lehetőségét, mert nem maradt hely számára. Köszönjük a tudatos segítséged ebben is.

Jógamatracot, takarót és párnát tudunk adni a helyszínen korlátozott számban, de ha szeretnél sajátodon pihenni, hozhatod a tiédet, bármit, amit úgy érzel, a kényelmedet szolgálja.

Amit hozz magaddal: Kényelmes ruha, víz, esetleg egy (vagy több) ásvány, amit úgy érzel, szeretnél betölteni, hogy tovább segítsen majd a rezgéseivel.

A programon nem ajánlott a részvétel, ha: Áldott állapotban vagy, kezeletlen depressziód, mentális vagy pszichés problémád van, epilepszia, alkohol-drog egyéb tudatmódosító szerek, pszichiátriai kezelés hatása alatt állsz.

Amennyiben mégis hívást érzel programjainkra, fordulj hozzánk bizalommal kérdéseddel.

(A program nem terápiás jellegű, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesít)

Szeretettel várlak:
Károlyi Timi 

Részletek

Dátum:
március 17.
Időpont:
16:00 - 18:00
Program kategória:

Szervező

Károlyi Timi
E-mail:
karolyitimi@gmail.com
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: