Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Ígéret hava hangfürdő

május 11. 16:00 - 18:00

Online jelentkezem

Havonta egyszer találkozhatunk a tematikusan felépített Hangfürdőinken, amikor teszünk azért, hogy könnyedebbek, fókuszáltabbak legyünk és az aktuális hónap rezgéseit, áldásait befogadva, a nehéz, elhasznált rezgéseket pedig elengedve létezzünk.

Az Ígéret hava hangfürdőn most egy gyengéd, tisztító légzéstechnikával kezdünk, majd tovább mélyítjük a kapcsolódásunkat a Belső Vezetőnkkel és a Szívközpontunkkal.

A rövid vezetett meditáció után tovább segítenek minket a tibeti hangtálak, gongok, kristály piramis, kristály hangtálak, Buddhista harangok és még számos intuitív hangszerek rezgései.

Az élmény nem a füleiden keresztül hat, hanem a tested rezgéseit hangolják át az egészséges frekvenciára ezek a szakrális hangszerek a rezgéseikkel.

A Testünk a Lélek Temploma. Ha a Testünk jól van a Lélek is jól van és ugyanígy fordítva is igaz, amennyiben a Lélek jól érzi magát a Test is egészséges.

 

A maximális létszám 15 fő, ezért, ha hívást érzel, jelezd mihamarabb felénk!

Helyszín: Örömvilág Tudatosság Központ – Székesfehérvár, Palotai út 25 / III.

Hozzájárulás: 4500 Ft /fő

Jelentkezés a karolyitimi@gmail.com email címen.

A regisztráció a kölcsönös bizalomra épül, a helyszínen kell csak fizetned, viszont arra kérünk, ha lefoglaltad a helyed jelenj meg, vagy jelezd időben, ha mégsem tudsz jönni, hiszen lehet mástól veszed el a fejlődés lehetőségét, mert regisztrálva nem maradt hely számára

Köszönjük a tudatos segítséged ebben is.

Jógamatracot, takarót és párnát tudunk adni a helyszínen korlátozott számban, de ha szeretnél sajátodon pihenni hozhatod a Tiédet, bármit, amit úgy érzel a kényelmedet szolgálja.

Amit hozz magaddal:

  • Kényelmes ruha, víz, esetleg egy (vagy több) ásvány, amit úgy érzel szeretnél betölteni, hogy tovább segítsen majd a rezgéseivel.

A programon nem ajánlott a részvétel, ha:
Áldott állapotban vagy, kezeletlen depressziód, mentális vagy pszichés problémád van, epilepszia, alkohol-drog egyéb tudatmódosító szerek, pszichiátriai kezelés hatása alatt állsz, pacemakerrel élsz.

Amennyiben mégis hívást érzel programjainkra, fordulj hozzánk bizalommal kérdéseddel!

(A program nem terápiás jellegű, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesít)

 

Szeretettel várlak:

Károlyi Timi

Részletek

Dátum:
május 11.
Időpont:
16:00 - 18:00
Program kategória:

Szervező

Károlyi Timi
E-mail:
karolyitimi@gmail.com
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: