Események betöltése

Vissza a program listához

Érzéseim – workshop

november 11. 17:30 - 20:30

Online jelentkezem
  • Azon tűnődsz, miből és hogyan építsd tovább magad?
  • Érdekel, hogyan működsz, melyek erősségeid és mik azok, amikre érdemes fejlesztési területként tekintened?
  • Foglalkoztat a nőiséged, a női szerepeid megélésével kapcsolatos kérdések?
  • Szívesen veszel részt olyan programon, ahol támogató közegben, hozzáértő coach és segítő társaságában bonthatod ki a benned összekuszálódott szálakat?
  • Szeretsz másokkal kapcsolódni, megélni felemelő pillanatokat és tanulni a közös tapasztalásból?

Ha igen, akkor itt a helyed!

 

Amit az önmagadba fektetett összeg tartalmaz:

  • A velem töltött 3 óra alatt a saját folyamataidon keresztül megismerkedhetsz a KÉRDEZŐ önismereti kártyacsomaggal, melynek segítségével tisztább képet kaphatsz arról, hogy milyen nőnek tartod magad, illetve, hogy milyennek lát női szerepeidben, minőségedben saját környezeted. A kettő között néha óriási eltérés van!
  • A programon résztvevőket szeretném megajándékozni egy egyéni konzultációval is, melyre egy előre egyeztetett időpontban szeretettel várlak akár online, akár személyes formában.

A program menete:

  • A program során a Kérdező önismereti kártyacsomag mellett megismertetlek a Symbolon kártya és a MOOD Cards támogató erejével, melyekkel csoportban és egyéni feladatok kíséretében az „Érzéseim” témát dolgozzuk majd fel.
  • A kártyák lapjai támogatják majd a munkát saját érzéseid és belső, illetve kapcsolódásokban megnyilvánuló konfliktusaid tekintetében.
  • Megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy jól irányzott kérdés vagy egy szimbólum, illetve rajz világít rá a régóta keresett válaszra, felemelő. Az önismereti út egyik nagy ajándéka, amikor rád talál a válasz, ami sokáig megbújt a sötétben.

A KÉRDEZŐ – A nap kérdése Önismereti kártyacsomagról és önmunkában/csoportos munkában való használatának lehetőségeiről hosszabban itt olvashatsz: https://newdoor-link.hu/

 

Helyszín: Örömvilág Tudatosság Központ (Székesfehérvár, Palotai út 25/3)

Időpont: 2022. november 11. 17:30-20:30

Hozzájárulás: előre utalás esetén 30.000,- Ft, készpénzben 32.000,-Ft

Jelentkezés: antonykornelia.unison@gmail.com

A jelentkezést jelző e-mailre válaszban megküldjük az utalási adatokat, de a program díját akár a helyszínen is fizetheted.

 

A programrendezőről:

Antóny Kornélia

Szervezetfejlesztő, Fejlesztési- és vállalatvezetési Tanácsadó, Life-, Art- és Business coach, Mester Tréner, Gazdaságpszichológiai szakértő foglalkozásom 2 éve egyre szorosabb kapcsolatba került az önismeret- és egyéni, illetve csoportos munka spirituális nézőpontokkal való megközelítésével.

Az élet számomra folytonos tanulás, ahol minden, amit tanultam a szervezetekről, emberről, csoportokról és egyénekről ugyanazt a célt szolgálta eddigi utamon: rátalálni magamra és segíteni másoknak is, hogy ugyanezt tehessék a maguk választotta módon és ütemben!

2020 augusztusában a bennem zajló átalakulási folyamatok arra sarkalltak, hogy megálmodjam, létrehozzam a NewDoor magyar közösségét, melynek követői ma már heti rendszerességgel hallgathatják podcast adásaimat, olvashatják gondolataimat és írásainkat Social media felületeinken, weboldalunkon. Tervem, hogy egyre több offline kapcsolódásban ölelhessük meg egymást a programok eddigi online résztvevőivel, de az új érdeklődőkkel is.

 

www.newdoor-link.hu

Részletek

Dátum:
november 11.
Időpont:
17:30 - 20:30
Program kategória:

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Telefon:
+36 30 883 0211
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: