Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Családállítás Workshop – 1 napos intenzív foglalkozás

2021.04.24. 10:00 - 18:30

Online jelentkezem

Transgeneration Family System
-Egy egyedülálló módszer, amely ötvözi a professzionális hipnózis elemeket és a holisztikus családfelállítás módszerét, meghagyva Hellinger örökségét is.
-A már megszokott csoportfoglalkozást kibővítettük és átalakítottuk,hogy mindenki számára több időt biztosítsunk arra vonatkozóan, hogy betekintést nyerjen saját családfájának a múltjába ennek az egyedülálló módszernek a segítségével.
-Feltárulnak a generációs szintek, az ott található blokkok, akár tíz generációs mélységig,vagy még lejjebb, pontosítani tudunk évszázadot, korszakot, helyet, személyeket.
-Egész pontosan látjuk a felmenők történeteit, de csak azokkal foglalkozunk, akiknek az elfeledett rossz sorsa/nehézségei kihatással vannak Rád és a családi rendszeredben található törvényszerűségek által meghatározóak a jelened szempontjából.

BEJELENTKEZÉS:

-A foglalkozás alatt maximum 5 főnek tudjuk leképezni a családi rendszerében található blokkokat. Az egy főre jutó foglalkozási időtartam, akár két óra is lehet, de min.1.
-Tehát a létszám korlátozott és a helyfoglalási sorrendkor, kérlek vedd figyelembe, hogy az adott személy problémájának és helyzetének súlyossága rangsorolja a bekerülést a workshopra.
-Ha nem kerülnél be ,ne csüggedj, következő alkalomkor biztosan lesz helyed!
-KÉPVISELŐ személyeket is várunk-akik segítik a munka menetét, miközben maguk is intenzíven dolgoznak, szintén 5 főt tudunk fogadni. Az oldás hatása a segítő képviselőkre is mély hatással van.
-A foglalkozás alatt elkezdjük a teljes családfádat feltérképezni és elkészítjük a családod rendszertani ábráját!
A workshop után:
-családi kapcsolataid javulhatnak
-mély önismeretre tehetsz szert
-rálátást nyersz kapcsolataidra
-tudattalanodban megbúvó blokkjaidra fény derül, ismétlődő minták alakulnak át
-számos megoldó kulcsot kapsz problémáid gyökerére
-mély családi rendszer szintű oldás történik, azaz családtagjaidra is pozitívan hat a munkafolyamat
-valós kézzel fogható transzcendens élmény, amely a már meglévő képességeidet is fokozza

Az intenzív WORKSHOP időpontja :
2021.Április 24. Szombat

Érkezés és regisztráció:10:00
Kezdés: 10.30
Befejezés: kb. 18.30
Ebédszünet: 13.00-14.00
Helyszín: 8000, Székesfehérvár , Palotai út 25/B.
Örömvilág Közösségi Központ

Árak:
Családtörténeti leképezés/állítás: 45.000 Ft.
Segítő képviselet: 15.000 Ft.

Ki nem vehet részt?
-Súlyos mentális zavar, alkohol és droghatás alatt álló személyek, pszichoterápiás kezelés alatt állók, személyiségzavarral küzdők.
-Várandós hölgyek, minden esetben tájékoztassanak az állapotukról!
Ha szeretnéd megtapasztalni a „mező” varázslatos erejét, várunk szeretettel!
Az oldás hatása a segítő képviselőkre is mély hatással van.

Jelentkezés menete:

-1. telefonon: 06-70-429-97-09 Szilvi (érdeklődés és időpontfoglalás)
06-70-671-06-60 Bogi (csak időpontfoglalás)
e-mail: csaladallitokozpont@gmail.com
-2.helyfoglalási díj befizetése:
Kérlek vedd figyelembe, hogy helyfoglalási díj befizetésével tudod biztosítani a helyedet a csoportban! (min.10.000 Ft. vagy a teljes összeg)
Amennyiben a munka elmaradna, természetesen az összeg visszajár, avagy következő alkalomra lehet regisztrálni.

Befizetési adatok helyfoglaláshoz:
-Dányi Szilvia OTP 11773126-00345222
Megjegyzésbe:
Örömvilág.segítő/állító (válaszd ki, melyiknek szeretnél jelentkezni)
-Kérlek, helyfoglaláskor az alábbi szabályt vedd figyelembe:
-Amennyiben a foglalkozás előtti 72 óraval lemondod a helyedet, a munkadíj 50%-a fizetendő, ha aznap, vagy megelőző nap a teljes összeg, mint rendelkezésre állási díj. (Kivétel betegség)

Bemutatkozás/Magamról:

Néhány mondatban szeretnék neked bemutatkozni és összefoglalni eddigi munkásságom:
Tizenkét éve foglalkozom az emberek problémájának feltárásával és megoldásával, amelyhez segítségül a professzionális szintű hipnózis gyakorlati tudásával rendelkezem.
(klinikai hipnózis: hipnoanesztézia-érzéstelenítés, mesmerista technikák-magnetizmus, nonverbális technikák-telepátia-igézés/bűvölés, telepatikus hipnózis, távmagnetizmus, gyermekhipnózis (tanulás és teljesítmény fokozás), hypnobirthing-szülés hipnózisban, hypnocoaching, regresszió- past-life hipnózis (előző élet kidolgozás) progressziós hipnózis (jövő), transcendens – paranormal hypnozis stb.)
Továbbá Család és rendszerfelállítással ;
Megalapítója vagyok a Családállító Közösségi Központnak, amelynek célja, hogy magas minőségben mutassa be és jutassa el az egyik legerősebb technikát, azaz a Család-és rendszerfelállítás módszerét holisztikus szemléletben a Magyarországi közönségnek. Létrehoztam egy olyan eljárást, amellyel képesek vagyunk az egyén egész családtörténetét leképezni akár egyben, ezáltal az összes transzgenerációs blokkot fel tudjuk oldani, anélkül, hogy a kliens évekig járna családállításra.
-Specializációs területem a családtörténeti leképezések mellett a ma még Magyarországon kevésbé ismert és létező gyermek hipnózis, amellyel tanulási eredményt és teljesítményt fokozunk, így tanulásban elakadt vagy csak motiválandó gyermekeket/serdülőket várok pedagógusként is.
– Számos program lehetőséget kínálunk a központnál: tematikus állítások: asztrológiai-állítás, mese-állítás, test-állítás, rendszerleképzések (céges állítások, ingatlan-állítás) teljes családtörténeti leképezés egyénileg stb.
-Szülőknek nevelési tanácsadással tudunk még gyors segítséget nyújtani.
Családállító Központunkban várunk, akkor is, ha szeretnél családfelállítást tanulni, de várjuk kollégák jelentkezését is szupervízióra.
Több helyszínen is be tudsz csatlakozni: Budapest, Székesfehérvár- ÖRÖMVILÁG, Győr, Kecskemét, Szeged
Több ezer megoldott esetnek és boldog megújulásnak voltam szemtanúja, naponta látom és élem a csodákat, amelyekért elmondhatatlanul hálás vagyok.
Bízom benne, hogy találkozunk és te is részese lehetsz ezeknek a megéléseknek.

Szeretettel:
Dányi Szilvi

Családállító Közösségi Központ
06-70-429-97-09
csaladallitokozpont@gmail.com

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam is végzett hipnózis ülés, és Család és rendszerfelállítás az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) valamint MNS oktatás (TEÁOR 8559) tevékenységi körökbe tartozik. A hipnózis ülés és a család-és rendszerfelállítás alatt nem alkalmazok orvosi terápiás, gyógyító illetve pszichoterápiás kezelést és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet. A hipnózis ülés alkalmával, valamint a családállítás alkalmával egészséges emberekkel képezünk le helyzeteket, amelyek nem érintik a pszichoterápia fogalmi körét. Ha a hozzám forduló alany mentális egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítom

Részletek

Dátum:
2021.04.24.
Időpont:
10:00 - 18:30
Program kategória:

Szervező

Dányi Szilvia
Telefon:
+36 70 429 9709
E-mail:
csaladallitokozpont@gmail.com
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: