Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Család-és rendszerfelállítás Székesfehérváron (online is)

2021.01.16. 10:00 - 18:00

10000Ft - 25000Ft
Online jelentkezem

A családállítás a családi lélekben történő törvények felismerése és elismerése, amely módszert Bert Hellinger, a rendkívül intuitív pszichológus és teológus fedezte fel és öröksége dolgozik tovább.

Hellinger a családi lélekben uralkodó törvényeket, a szeretet rendjeinek nevezte el.

Ahol a szeretet rendje felborul, ott probléma keletkezik és ezek a sérülések generációkon keresztül halmozódhatnak.
A családállítással lehetőségünk nyílik arra, hogy a lélek mélyén megbújó mintázatokat,folyamatokat felszínre hozzuk, felismerjük a tudatalattiban rejlő kapcsolati akadályokat, működési blokkokat, majd az összefüggések felismerése, megértése, feloldása által megkezdődhessen a pozitív folyamat, a harmonizáció.

Leképeződnek a családi tudattalanban lévő transzgenerációs blokkok, a generációs örökségek, a családi elfeledett történetek. Megelevenednek előttünk őseink képviseletei és a saját bőrödön tapasztalhatod élő szellemiségük hagyatékát.

Azonban a családfelállítás módszerét használva nem csak a családi rendszereket tudjuk leképezni, hanem a mező által képesek vagyunk az életedben jelen lévő blokkokat, tudattalan folyamatokat, spirituális és akár paranormál tevékenységeket is megszemélyesíteni és a megoldási lehetőségeket kidolgozni.
Ezzel az eszközzel feltárulkozik minden olyan folyamat, vagy rendszerszintű blokk, amelynek létezéséről nem is tudsz, azonban a minőségi, harmonikus élet eléréséhez elengedhetetlen a kidolgozásuk.

A családállítás módszere, akkor tudja elérni nálad a vágyott sikerességet, amennyiben megérted, hogy a felelősséget saját életedért csak te tudod vállalni. A módszer nem helyettesíti azokat a feladatokat, amelyet neked kell véghez vinni az életedben, azonban jelentős segítséget nyújt, hogy mindezt hogyan tegyed meg.

Alapvetően dominál a spirituális szemlélet, mert energiákkal dolgozunk, amelyek mindenki számára megtapasztalhatóak.
Minden személy képes dolgozni ebben a térben,amely egy speciális erőtér, függetlenül attól, milyen a vallása, ideológiája, szemlélete.
A módszer, akkor is működik, ha szkeptikus vagy.

Ki nem vehet részt?
-Súlyos mentális zavar, alkohol és droghatás alatt álló személyek, pszichoterápiás kezelés alatt állók, személyiségzavar.
Várandós hölgyek, minden esetben tájékoztassanak az állapotukról!

Ha szeretnéd megtapasztalni a morfogenetikus „mező” varázslatos erejét, várunk szeretettel!

Várunk a csoportba,akkor is ha megfigyelőként vagy segítőként szeretnél részt venni. Az oldás hatása a segítő képviselőkre is mély hatással van.

A Csoport időpontja :
2021 január 16. Szombat
Érkezés és regisztráció: 10:30
Kezdés: 11.00
Befejezés: 18.30
Ebédszünet: 13.00-14.00

Helyszín: 8000, Székesfehérvár , Palotai út 25/B.
Örömvilág Közösségi Központ
Árak:
Állítást kérőként: 25.000 Ft
Segítő résztvevőként: 10.000 Ft.

Jelentkezés menete:
-Bejelentkezés telefonon vagy e-mailben, majd helyfoglalás.

Telefonon : 06704299709
E-mail: csaladallitokozpont@gmail.com

-Kérlek vedd figyelembe, hogy helyfoglalási díj befizetésével tudod biztosítani a helyedet a csoportban! (10.000 Ft. vagy a teljes összeg)
Befizetési adatok helyfoglaláshoz:
-Dányi Szilvia OTP 11773126-00345222
Megjegyzésbe:
Örömvilág.segítő/állító (válaszd ki, melyiknek szeretnél jelentkezni)

Helyedet biztosítsd mielőbb, mert a foglalkozások férőhelye limitált és a minőségi munka miatt a létszám korlátozott!

Kérlek, helyfoglaláskor az alábbi szabályt vedd figyelembe:
Amennyiben a foglalkozás előtti 72 órával lemondod a helyedet, a munkadíj 50%-a fizetendő, ha aznap, vagy megelőző nap a teljes összeg, mint rendelkezésre állási díj. (Kivétel betegség)

Izgatottan várlak a közös munkára!

Szeretettel:
Dányi Szilvi
Családállító Közösségi Központ
06-70-429-97-09
csaladallitokozpont@gmail.com

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam is végzett hipnózis ülés, és Család és rendszerfelállítás az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) valamint MNS oktatás (TEÁOR 8559) tevékenységi körökbe tartozik. A hipnózis ülés és a család-és rendszerfelállítás alatt nem alkalmazok orvosi terápiás, gyógyító illetve pszichoterápiás kezelést és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet. A hipnózis ülés alkalmával, valamint a családállítás alkalmával egészséges emberekkel képezünk le helyzeteket, amelyek nem érintik a pszichoterápia fogalmi körét. Ha a hozzám forduló alany mentális egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítom.

Részletek

Dátum:
2021.01.16.
Időpont:
10:00 - 18:00
Összeg:
10000Ft - 25000Ft
Program kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Dányi Szilvia
Telefon:
+36 70 429 9709
E-mail:
csaladallitokozpont@gmail.com
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: