Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Család- és rendszerfelállítás

2021.09.19. 10:00 - 19:00

Online jelentkezem

A családállítás a családi lélekben történő törvények felismerése és elismerése, amely módszert Bert Hellinger, a rendkívül intuitív pszichológus és teológus fedezte fel és öröksége dolgozik tovább.

Hellinger a családi lélekben uralkodó törvényeket a szeretet rendjeinek nevezte el.

Ahol a szeretet rendje felborul, ott probléma keletkezik és ezek a sérülések generációkon keresztül halmozódhatnak.

A családállítással lehetőségünk nyílik arra, hogy a lélek mélyén megbújó mintázatokat, folyamatokat felszínre hozzuk, felismerjük a tudatalattiban rejlő kapcsolati akadályokat, működési blokkokat, majd az összefüggések felismerése, megértése, feloldása által megkezdődhessen a pozitív folyamat, a harmonizáció.

Leképeződnek a családi tudattalanban lévő transzgenerációs blokkok, a generációs örökségek, a családi elfeledett történetek. Megelevenednek előttünk őseink képviseletei és a saját bőrödön tapasztalhatod élő szellemiségük hagyatékát.

Azonban a családfelállítás módszerét használva nem csak a családi rendszereket tudjuk leképezni, hanem a mező által képesek vagyunk az életedben jelen lévő blokkokat, tudattalan folyamatokat, spirituális és akár paranormál tevékenységeket is megszemélyesíteni és a megoldási lehetőségeket kidolgozni.

Ezzel az eszközzel feltárulkozik minden olyan folyamat, vagy rendszerszintű blokk, amelynek létezéséről nem is tudsz, azonban a minőségi, harmonikus élet eléréséhez elengedhetetlen a kidolgozásuk.

A családállítás módszere akkor tudja elérni nálad a vágyott sikerességet, amennyiben megérted, hogy a felelősséget saját életedért csak te tudod vállalni. A módszer nem helyettesíti azokat a feladatokat, amelyet neked kell véghez vinni az életedben, azonban jelentős segítséget nyújt, hogy mindezt hogyan tedd meg.

Alapvetően dominál a spirituális szemlélet, mert energiákkal dolgozunk, amelyek mindenki számára megtapasztalhatóak.

Minden személy képes dolgozni ebben a térben, amely egy speciális erőtér, függetlenül attól, milyen a vallása, ideológiája, szemlélete.

A módszer, akkor is működik, ha szkeptikus vagy.

Ki nem vehet részt?

Súlyos mentális zavarral élők, alkohol- és drog hatása alatt álló személyek, pszichoterápiás kezelés alatt állók, személyiségzavarral küzdők.

Várandós hölgyek minden esetben tájékoztassanak az állapotukról!

 

Ha szeretnéd megtapasztalni a morfogenetikus „mező” varázslatos erejét, várunk szeretettel!

Várunk a csoportba,akkor is ha megfigyelőként vagy segítőként szeretnél részt venni. Az oldás hatása a segítő képviselőkre is mély hatással van.

A Csoport időpontja: 2021.09.19. (vasárnap)

Érkezés és regisztráció: 10.00
Kezdés: 10:30
Befejezés: 18:00 – 20:00 (Állítás függően)
Szünet: 13:00-13:30

Helyszín: 8000, Székesfehérvár – Örömvilág Tudatosság Központ – Palotai út 25/B.

 

Árak:

Állítást kérőként: 25.000 Ft
Segítő résztvevőként:15.000 Ft.

Jelentkezés menete:

Bejelentkezés telefonon vagy e-mailben, majd helyfoglalás.

Telefonon: 06-70-429-97-09 Szilvi (érdeklődés és időpontfoglalás); 06-70-671-06-60 Bogi (csak időpontfoglalás)

E-mail: csaladallitokozpont@gmail.com

Kérlek, vedd figyelembe, hogy helyfoglalási díj befizetésével tudod biztosítani a helyedet a csoportban! (10.000 Ft, vagy a teljes összeg)

Befizetési adatok helyfoglaláshoz:

• Dányi Szilvia OTP 11773126-00345222 Megjegyzésbe: Fehérvár .segítő/állító (válaszd ki, melyiknek szeretnél jelentkezni)

Helyedet biztosítsd mielőbb, mert a foglalkozások férőhelye limitált és a minőségi munka miatt a létszám korlátozott!

Kérlek, helyfoglaláskor az alábbi szabályt vedd figyelembe:
Amennyiben a foglalkozás előtti 72 óraval lemondod a helyedet, a munkadíj 50%-a fizetendő, ha aznap, vagy megelőző nap a teljes összeg, mint rendelkezésre állási díj. (Kivétel betegség)

 

Bemutatkozás/Magamról:

Néhány mondatban szeretnék neked bemutatkozni és összefoglalni eddigi munkásságom:

Tizenhárom éve foglalkozom az emberek problémájának feltárásával és megoldásával, amelyhez segítségül a professzionális szintű hipnózis gyakorlati tudásával rendelkezem. (klinikai hipnózis: hipnoanesztézia-érzéstelenítés, mesmerista technikák-magnetizmus, nonverbális technikák-telepátia-igézés/bűvölés, telepatikus hipnózis, távmagnetizmus, gyermekhipnózis (tanulás és teljesítmény fokozás), hypnobirthing-szülés hipnózisban, hypnocoaching, regresszió- past-life hipnózis (előző élet kidolgozás) progressziós hipnózis (jövő), transcendens – paranormal hypnozis stb.), továbbá Család- és rendszerfelállítással.

Megalapítója vagyok a Családállító Közösségi Központnak, amelynek célja, hogy magas minőségben mutassa be és jutassa el az egyik legerősebb önfejlesztő technikát, azaz a Család-és rendszerfelállítás módszerét holisztikus szemléletben a Magyarországi közönségnek. Létrehoztam egy olyan eljárást, amellyel képesek vagyunk az egyén egész családtörténetét(családfáját) leképezni akár egyben, ezáltal az összes transzgenerációs blokkot fel tudjuk oldani, anélkül, hogy a kliens évekig járna családállításra.

Specializációs területem a családtörténeti leképezések mellett a ma még Magyarországon kevésbé ismert és létező gyermek hipnózis, amellyel tanulási eredményt és teljesítményt fokozunk, így tanulásban elakadt vagy csak motiválandó gyermekeket/serdülőket várok pedagógusként is.

Számos program lehetőséget kínálunk a központnál: tematikus állítások: asztrológiai-állítás, mese-állítás, test-állítás, rendszerleképzések (céges állítások, ingatlan-állítás) teljes családtörténeti leképezés egyénileg stb.

Szülőknek nevelési tanácsadással tudunk még gyors segítséget nyújtani.

Családállító Központunkban várunk, akkor is, ha szeretnél családfelállítást tanulni, de várjuk kollégák jelentkezését is szupervízióra.

Több helyszínen is be tudsz csatlakozni: Budapest, Székesfehérvár – ÖRÖMVILÁG, Győr, Kecskemét, Szeged, Nyíregyháza.

Több ezer megoldott esetnek és boldog megújulásnak voltam szemtanúja, naponta látom és élem a csodákat, amelyekért elmondhatatlanul hálás vagyok.

Bízom benne, hogy találkozunk és Te is részese lehetsz ezeknek a megéléseknek.

Izgatottan várlak a közös munkára!

 

Szeretettel:

Dányi Szilvi
Családállító Közösségi Központ
06 70 429 97 09
csaladallitokozpont@gmail.com

 

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam is végzett hipnózis ülés, és Család és rendszerfelállítás az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) valamint MNS oktatás (TEÁOR 8559) tevékenységi körökbe tartozik. A hipnózis ülés és a család-és rendszerfelállítás alatt nem alkalmazok orvosi terápiás, gyógyító illetve pszichoterápiás kezelést és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenységet. A hipnózis ülés alkalmával, valamint a családállítás alkalmával egészséges emberekkel képezzük e helyzeteket, amelyek nem érintik a pszichoterápia fogalmi körét. Ha a hozzám forduló alany mentális egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítom.

Részletek

Dátum:
2021.09.19.
Időpont:
10:00 - 19:00
Program kategória:

Szervezők

Dányi Szilvia
Családállító Közösségi Központ

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: