Események betöltése

Vissza az Everness listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Bolygómeditáció Tomek Noémivel és Takács Gyöngyivel

2022.06.21. 18:00 - 19:30

Másfél éve nagy sikerrel zajló online bolygómeditáció sorozatunk különleges eseményére várunk az Everness fesztivál nyitónapján.

Az idei nyári napfordulón, az év leghosszabb napjának estéjén olyan csodálatos bolygóállások lesznek az égen, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy elfogadjuk mindkét oldalunk létezését.

A Nap a kivetített “Én-részeinket” mutatja meg és világít rá a külvilágon keresztül, a Plútó pedig a mélységeinkben rejlő félelem alapú energiákat hozza felszínre. Most ráláthatunk arra, hova tettük azokat a potenciálokat, amikkel nem magunkat építettük és fejlesztettük.

Hogyan lett az életenergiánk függőségeink és mások tápláléka?

A sötétség egy gyertya lángjával eltűnik, ahogyan a tudatunkat is megvilágítja és megerősíti annak a király trigonnak az energiája, ami éppen a meditáció időpontjában jelen lesz az égbolton.

Nem másról, mint Szaturnusz Mester és a Nap pozitív fényszögeiről van szó. A valódi ön-bizalmunk és ön-valónk felfedezésének útjára lépve találunk rá arra a tiszta fény forrásra, ami Lelkünk végtelen szeretetéből árad.

Egy másik gyógyító fényszög a Plútó-Vénusz-Neptunusz háromszögében rejlő lehetőség, hiszen a testet-lelket átalakító és megújító erő jelenik meg számunkra. Tényleg csak az marad sötétségben, aki ott akar maradni, hiszen a döntés most a saját kezünkben van.

Az évünket meghatározó Jupiter bolygó éppen együtt fog állni a Holddal, a belső gyógyítónk csak arra vár, hogy felvegyük vele a kapcsolatot. Ezek a pillanatok elindítanak bennünk egy természetes terápiát, öngyógyító folyamatokat.

A karma jelölő az Uránusz karjaiban a bika jegyében, ahol Vénusz és Merkúr is áll, azt mutatja meg nekünk, hogyan lépjünk ki végre abból a mókuskerékből, amiben már ki tudja ‘hány ezer éve pörgünk.

Új utak, új lehetőségek, új kapcsolódások és egy teljesen új életfelfogás küszöbén állunk…

Ezt jelzik nekünk azon az életterületen, ahol éppen megnyílnak a kapuk: szerelem, szenvedély, életörömök, kreativitás, vállalkozás, gyermekek, önmegvalósítás és önfelvállalás.

Semmi mást nem kell tennünk, csak képessé válni a Fény befogadására.
Arra a Csodára, ami itt van tőlünk egy karnyújtásnyira.

A szeretet megtalálja az útját…

Takács Gyöngyi asztrológus
és
Tomek Noémi coach, mestertréner, ThetaHealing Certificate of Science

Részletek

Dátum:
2022.06.21.
Időpont:
18:00 - 19:30
Program kategória:
Esemény címkék:
, ,

Szervezők

Tomek Noémi
Takács Gyöngyi

Helyszín

Örömvilág Nagysátor