Makovi Tímea

Face Yoga Method - Arcjóga oktató

Légy önmagad legszebb verziója!

Face Yoga Method - Arcjóga oktatóként abban segítek a 40 feletti nőknek, hogy hogyan tudják természetes módon megőrizni fiatalságukat.

43 évesen, 2017 elején találtam rá Fumiko-ra és a Face Yoga Method-ra, amikor arcjóga, arcizomtorna gyakorlatokra, foglalkozásokra kerestem az interneten.

Azóta az arcjóga a mindennapjaim részévé vált, pozitív tapasztalataim voltak mind fizikai, mind lelki szinten, ezért úgy döntöttem, hogy hivatalosan is megtanulom a módszert, oktatói képesítést szerzek és továbbadom a tudást másoknak is, akik szeretnék természetes módon fiatalítani arcukat.

Arcunkon 40 olyan izom található, amit ugyanúgy edzhetünk mint testünk többi izmát.

A rendszeresen végzett, napi néhány perces Face Yoga Method – Arcjóga gyakorlatok serkentik szervezetünk kollagén termelését, stimulálják arcunk és nyakunk véráramlását és izmait.

A 40. év egy mérföldkő szinte minden nő életében, ekkortól jobban előtérbe kerül a tudatos arcápolás, ez azonban önmagában nem elég. A Face Yoga Method – Arcjóga gyakorlatokkal és bőrtípusunknak megfelelő, minőségi, természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokkal viszont sokat tehetünk az öregedés lelassítására.

Van azonban még egy fontos dolog, ami nélkül nem érhetünk el hosszú távon sikert, ez pedig azoknak a rossz szokásainknak a felismerése és megváltoztatása amik idő előtti öregedést okoznak.

Ha kiváncsi vagy további részletekre és megismernéd ezt a hatékony, komplex módszert, keress a fenti elérhetőségeken.

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz