fbpx

Kopcsó Andi

Tudatos sorsalkotás TS Kísérő

Sziasztok!

Több mint tíz éve, 2004. és 2007. között született meg bennem az elhatározás, hogy elköteleződöm belső hívásom mellett.

Nem egy pillanat műve volt. Fotóriporter voltam, és egyedül neveltem a lányaimat. Úgy tűnt és erősen fogva tartott, hogy látszólag a legfontosabb és legfélelmetesebb dolgok kint a fizikai világban történtek. Mégis.. Erősebb volt és fontosabb is, amit odabenn éreztem.

Fényképezőgépem ecsetekre és vásznakra cseréltem. A szakrális, medítatív festészeten keresztül találtam kapcsolatot a mélyebb valóságommal. Előjöttek és felerősödtek a gyermekkoromban működtetett belső tanításaim, emlékeim.

Közben az alkímia, a zen és a tao, valamint a tibeti spiritualizmus útját jártam.
2012-ben írtam meg a Harmónia iránytűje c. könyvem. A könyv csatornázásból született, ahol nagyon konkrét megvalósítási tervet kaptam arra vonatkozólag, hogyan lehet a gondolkodásmóddal és a képzelettel megváltoztatni belénk nevelt szokásokat, félelmeket. Ettől kezdve a belső figyelmen alapuló tudatos változás lett életem legfontosabb alapelve.

Időközben neveltem lányaimat, és még nem egészen három éve a magánéletben nem csak családanya, hanem nagymama is lettem. Erre könnyű cimkét tenni, nem így a munkám során kapott feladatokra:

Azokat nehéz volna felcímkézni.

Pontosan mivel is foglalkozom?

– hangzott el számtalanszor a kérdés az évek során.

Tanítottam amit megtanultam, miközben próbáltam tudatosabbá válni a látásmódomra:

 • előző életes utazásokat tartottam,
 • tanulmányoztam a Tarot filozófiáját,
 • megfestettem a Tarot nagy Arkánumát
 • verset írtam,
 • a keleti tanítások lényegi egységére kezdtem fókuszálni,
 • modern tánc lépéseibe építettem csikung, do-in mozdulatsorokat,
 • spirituális rovatot vezettem,
 • koronobiológiai pszichogenetikai elemzéseket végeztem,
 • polinéz masszázs és energiaterápát tanultam,
 • tanítottam a legfontosabb holisztikus ismereteket,
 • tudatos sorsalkotóvá váltam

A jelenlét és a belső munka hatotta át, mindazt, amit embereknek átadtam.

Ahány ember, annyi egyéni módszer, meditáció, vagy gyakorlati feladat jött elő. Minek lehetne nevezni azt a módszert, ahol fontos, hogy a felépített személyiség ne sérüljön, és mégis képessé váljon félreállni, hogy az elme ne a múlt forrásaiból merítsen?

Meglátásaim szerint minden spirituális iskola hagyományokat teremt, s az iskolák követőinek feladatává lesz a hagyományok őrzése. Ilyen körülmények között az egyének célja háttérbe szorul, és az iskola szellemisége torzítani kezdi a valódi célokat.
Több olyan spirituális képzésen vettem részt, ahol problémának érzékeltem ezt, és láttam milyen súlyosan károsítja az egyéni értékek kibontását egy-egy korábbi hagyomány. Láttam, hogyan betegednek meg, építenek spirituális egót, vagy válnak áldozattá a tanítványok.

Nem szerettem volna iskolát alapítani. Nem kerestem többé nevet a módszernek. Mindenkit arra bátorítok, amit magam is tettem, teszek. Hagytam, hogy megszólítsanak a módszerek, de nem ragadtam azokba bele. A spirituális önismeret a jelenlétre alapoz, és a jelen szituációba hívja be a forrásenergiát, abból bontakozik ki fraktál-szerűen az egyéniség.. A feladatom az, hogy ebben a folyamatban segítsem és figyeljem a tanítványokat. A tanítványokat, akiket nem én, hanem a saját forrásuk tanít, melyhez olykor segítek nyitottnak maradni. A közös munkánk bekapcsolható bármely korábbi módszert alkalmazó folyamatba, és a tapasztalat azt mutatja, hogy az egyediség miatt elkerülhetetlen ez a munka.

Hogyan is kezdjük?

Az asztrológiai vagy a tarot kártyás konzultációt tartom a legeredményesebb kiindulási pontnak, mert itt könnyebben fény derülhet arra, hogy egy ember miért hoz létre újabb problémákat akkor, amikor a leginkább megoldani szeretné azokat.

Egyértelművé válnak az inkarnációs emlékékekből eltárolt fájdalmak, félelmek, a magzati korban rögzült hiedelmek, és jól láthatóak a szülői minták programja is.
Senki nem tehet arról, hogy problémákat hoz létre, hiszen tudat alatt működnek ezek a programok. Ám egy asztrológiai vagy tarot kártyás konzultáció után mindenki jobban kinyílik, és megtalálja a neki leginkább megfelelő segítőket akik elkísérhetik az átalakulása során.

Aki velem dolgozik, első lépésben megismerkedik azzal, hogy pontosan hogyan működnek nála a múlt programjai. Fizikai útjának sikereiről és kudarcairól érthet meg összefüggéseket. Egyre inkább avatottá válik az érzelmi és szellemi útja hogyan hatja át láthatatlanul törekvéseit. Megtanítom azokat a technikákat, amikkel támogatni és stabilizálni tudja mindezt. Átvesszük, hogy az esetleges korábbi spirituális tanok, amiket követett hogyan kapcsolhatók tudatosan a folyamatba. Fontos, hogy az elme gondolatalkotási módszere, érzelmi impulzusainak áramlása, és a cselekvéseket beindító érzelmek tudatos figyelem alá vonódjanak. Arra kötünk szövetséget, hogy a rendszer ne a múlt forrásaiból merítsen, hanem ráérezzen az önvaló, a spirituális belső ÖnMAGa forrásárára.

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!