Kopcsó Andi

हिरण सवार

Klienseimmel azon dolgozunk, hogy az öntudatlanul elveszített energiát a tudatos jelenlétbe és a kívánt célok elérésére hozzuk vissza.

Sorsalkotó asztrológia és Asztroszörf belső utazások mentora. Spirituális tanító, asztrológus, tarológus. A formán túli birodalmakba lát és onnan csatornázza fizikai érzékszervekkel is felfogható formában az információkat, legyen az asztrológiai összefoglaló, meditáció, tarot olvasás, mentális vizuális alkotás, vagy szakrális festészet.

Meditációs központot hozott létre Mediklub néven, megalkotta a Heka Tarot kártyákat, melyen szakrális festményei láthatók. Összefoglalói a Sorsalkotó asztrológia YouTube csatornán, vagy az Asztroszörf Spotify-on hallhatók.

Aki velem dolgozik, első lépésben megismerkedik azzal, hogy pontosan hogyan működnek nála a múlt programjai. Fizikai útjának sikereiről és kudarcairól érthet meg összefüggéseket. Egyre inkább avatottá válik az érzelmi és szellemi útja hogyan hatja át láthatatlanul törekvéseit.

Megtanítom azokat a technikákat, amikkel támogatni és stabilizálni tudja mindezt. Átvesszük, hogy az esetleges korábbi spirituális tanok, amiket követett hogyan kapcsolhatók tudatosan a folyamatba. Fontos, hogy az elme gondolatalkotási módszere, érzelmi impulzusainak áramlása, és a cselekvéseket beindító érzelmek tudatos figyelem alá vonódjanak. Arra kötünk szövetséget, hogy a rendszer ne a múlt forrásaiból merítsen, hanem ráérezzen az önvaló, a spirituális belső ÖnMAGa forrásárára.

A karma-feltáró konzultációt tartom  a legeredményesebb kiindulási pontnak, mert itt könnyebben fény derülhet arra, hogy egy ember miért hoz létre újabb problémákat akkor, amikor a leginkább megoldani szeretné azokat.

Egyértelművé válnak az inkarnációs emlékékekből eltárolt fájdalmak, félelmek, a magzati korban rögzült hiedelmek, és jól láthatóak a szülői minták programja is.

Senki nem tehet arról, hogy problémákat hoz létre, hiszen tudat alatt működnek ezek a programok. Ám egy asztrológiai vagy tarot kártyás konzultáció után mindenki jobban kinyílik, és megtalálja a neki leginkább megfelelő segítőket akik elkísérhetik az átalakulása során.

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz