Karaoglan-Mayer Izabella

Különböző holisztikus, energetikai és masszázs módszerek kezelője 5 kontinens masszázs Szövetség oktatója (Expanse Therapy /5 kontinens masszázs / Vibecodes nemzetközi tanfolyamok ) Női lélek, tánc és mozgásmeditációs foglalkozás vezető ( LEMangURIA navigátor, Orientális Tánc oktató) Léleklámpás készítő

Karaoglan- Mayer Izabella vagyok, különböző holisztikus módszerek kezelője és oktatója, energetikai kezelő, masszőr, LEMangURIA Tánc és mozgás meditációs navigátor, hastánc oktató és léleklámpás készítő.

Karaoglan- Mayer Izabella vagyok, különböző holisztikus módszerek kezelője és oktatója, energetikai kezelő, masszőr, LEMangURIA Tánc és mozgás meditációs navigátor, hastánc oktató és léleklámpás készítő.

Már kis gyermek koromtól fogva vonzott a spiritualitás és az alternatív gyógyászat területe. Nagyon érzékeny voltam a láthatatlan világra, a különböző energiákra. Sok kérdés, éberség volt bennem, amire választ kerestem. A spirituális úton ez, az átlag feletti érzékenységem indított el, amit egykor teherként éltem meg, de mára megtanultam használni.

Kb. 10 éves voltam mikor édesanyámmal együtt elmentem Reiki I. tanfolyamra, ami nagyon tetszett, így pár év múlva elvégeztem a Reiki II. tanfolyamot is, mely még nagyobb éberséget, nyitottságot és érzékelést hozott az életembe.

Amikor bekerültem a munka világába, kezdetben évekig nagyvállalati környezetben dolgoztam, főleg logisztikai, külkereskedelmi vagy épp irodavezetői területen. Sikereket értem el, de valahogy nem éreztem utamnak az irodai életet, multinacionális környezet. Egyértelmű volt számomra, hogy ez, nem az én világom, ezért úgy döntöttem, hogy magam mögött hagyom azt az életet és teljesen más irányba indulok el. Munka mellett folyamatosan képeztem magam különböző alternatív gyógyászati, energetikai területeken. A szívemre hallgatva külföldre mentem, ahol, gyermekekkel is foglalkoztam, majd idegenforgalmi végzettségemet kamatoztattam.

Itt talált rám a szerelem és egy új élet kezdete. Pár év múlva édesanya lettem, viszont életem hamarosan váratlan, tragikus fordulatot vett. Egy nehéz időszak és gyászfolyamat vette kezdetét. Ez fordított újra, intenzívebben a spirituális szemléletem ill. érzékelésem felé. Rengeteget segítettek, azok a módszerek, melyeket gyerek korom óta tanultam, de úgy éreztem most ennél több kell. További önfejlesztő és segítő módszereket sajátítottam el, követve az energiát és a belső vezetésemet. Így talált rám a LEMangURIA tánc és mozgásmeditáció, melynek navigátorává váltam.

Később az Access Consciousness® eszközei, így az Access Bars® , Access Body® -testkezelések, Lehetőségek Szimfóniája SOP- kezelés. Különböző „normál” masszázsokat tanultam meg, de azt éreztem valami hiányzik.

Ekkor „találtunk egymásra „az 5 kontinens masszázs energiájával. Rövid időn belül megtanultam, ezt a különleges módszert, mely számomra több, mint a normál masszázsok. Nagyon hamar magával ragadott és változásokat hozott el az életemben lelkileg és fizikailag egyaránt.

A svájci 5 kontinens masszázs Szövetség a különleges, komplex energetikai és masszázs kezeléseiről híres, melyekben különböző ősi módszereket, masszázs és más technikákat ötvöznek, tartalmaznak kezeléstől függően pl. hang és fény terápiát, Olfaktor, azaz illatterápiát, EFT módszert, meditációs technikákat, akupresszúrát, auratisztítást, energetikai oldást, Reikit, stb.
Csodálatos látni, ahogy vendégeim élete is változik, önmagukra találnak, felszabadultak, kiegyensúlyozottabbá és egyre boldogabbá válnak. Vendégeim között több gyermek is volt, akiknek hálás vagyok , hogy megnyíltak nekem és sikerült megoldanunk néhány kihívást a „kis világukban”.

A saját életemre vonatkozóan is nagy felismeréseket és tartós pozitív változásokat hoztak ezek a módszerek, ezért is határoztam el, hogy nem csak kezelőként, hanem pl. az 5 kontinens Masszázs Szövetség tanáraként egyre több és több szakemberrel/ emberrel ismertessem meg ezeket a különleges kezeléseket, módszereket, ezáltal még több embernek tudjunk vele segíteni.

Fontos pillére az életemnek a tánc és a zene. Közel 20 éve foglalkozom NŐI Lélek tánccal, azon belül a hastánc oktatásával, valamint LEMangURIA Tánc és mozgásmeditációs navigátor vagyok. Csodálatos a nők összefogó ereje, közös tánca és az átalakulás, ami a foglalkozások által megtörténik, lelkileg és fizikailag egyaránt.

A kreativítás is mindig nagy szerepet kapott az életemben, hisz csodálatos módszer arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, gondolatainkat, önmagunkat. Közel 7 éve foglalkozom léleklámpások készítésével, melyet most már oktatok is.

Fontos számomra az állandó fejlődés, ezért folyamatosan képzem magam itthon és nemzetközi szinten is. Segítőként kiemelten fontosnak tartom az önismereti fejlődést, hiszen nem csak a módszer a fontos, hanem az is, hogy azt valóban tudatosan és jól használjuk.

Minden élethelyzetben felszoktam tenni, azt a kérdést, hogy vajon ez mit tanít most vagy tanított számomra? Vajon mi más lehetséges? Hogyan terjeszthetjük ki jobban az életünket? Minden ember, akivel találkozunk és minden élethelyzet, ami felénk jön utunkon, okkal és tanítással érkezik, még akkor is, ha akkor nem így gondoljuk.

Soha nem szabad feladni! Mindig van más választásunk is! Az élet maga a csoda! Éljük meg a pillanatait! Lássuk meg az apró csodákat, melyek magasabb energiaszintre emelnek és harmóniába hoznak.

Várlak szeretettel energetikai és masszázs kezeléseimen Női Tánc és mozgásmeditáció alkalmaimon, kreatív önfejlesztő foglalkozásaimon, mint például a Lélek lámpás készítés!

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz