Integrált Energia Technika®

Árak

IET® kezelés: 10 000 Ft
IET® kezelés Lélekküldetés aktiválással (haladó):
15 000 Ft

Telefon

+36 70 429 9709

Email

melindastewart21@gmail.com

Az Integrált Energia Technika® (IET®) egy újgenerációs, hatékony energiaterápia rendszer, ami képes megszabadítani energiablokkjaidtól a jólléted érdekében.

Az IET ( Integrated Energy Therapy®) , amit a Center Of Being alapítója, Stevan J. Thayer dolgozott ki, az energiamező kilenc angyalától csatornázott lila angyali energiasugár segítségével egyenesen a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik. Az IET segít biztonságosan és fájdalommentesen kitisztítani múltad korlátozó energia mintáit, megerősít és egyensúlyt teremt jelenedben, hogy kibontakozz és megvalósítsd álmaidat a jövőben. Az Integrált Energia Technika az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés pozitív energiával. A folyamatot az IET® Energiarendező végzi, akinek a szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az Integrált Energia Technika 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatinkból származó lerakódásokat, blokkokat, korlátokat, így a kliens lehetőséget kap újra teljes és harmonikus életet élni.

IET® TECHNIKA ELŐNYEI

Sejtmemória szinten beazonosítja és kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek a jólléted, életcélod és kreativitásod útjában állnak. Segít elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged és akadályoz abban, hogy boldog és teljes életed legyen. Az IET® hatására sokkal jobban fogod érezni magad, nő az önbizalmad, s a megnövelt önértékelés hatására sokkal jobbak lesznek a kapcsolataid, a párkapcsolatod és a hivatásbeli sikerek is megnyílnak. Kiváló lehetőség a stresszoldásra, a kikapcsolódásra és az energetizálásra a mindennapokban. Segít felfedezni és megélni a lélekküldetésedet.

IET® ENERGIA RENDEZÉS

Az Energia Rendezés során a páciens felöltözve fekszik a masszázságyon nyugodt, relaxált állapotban, majd az energiarendező az energiát a test megfelelő sejtmemória területére irányítja, ahol a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot egy finom nyomással kioldja és helyette pozitív energiát integrál. Fontos! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET® energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.