Integrált Energia Technika

Információ

Díja: 10 000 Ft
Időtartam: ~1 óra

Telefon

+36 31 784 7113

Email

t.gyongyi24@gmail.com

Egy olyan finom érintéssel történő energiagyógyászati módszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív érzelmeinkből származó lerakódásokat, melyeket akár még karmikus múltunkból és jelenlegi életünkből is magunkban hordozunk.

Az emberi energiamezőben dolgozunk, angyali energiasugárral tisztítunk, mely segíti a biztonságos és szeretettel teli átalakulási folyamatokat. Mindazokat, amelyekre a kliens készen áll.

Az IET® egy energia rendezési módszer, amellyel a kezelt személy elengedheti az önszabotáló hitrendszereit. Olyanokat pl. mint bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, kényszerek, szívfájdalom, visszafojtott harag, stressz, erőtlenség, félelem, szorongás stb. Az energiablokkok feloldásával egyensúlyt teremt a jelenedben, mert a tisztítás után az integrációs pontokon keresztül bevezetjük a sejtmemóriába a pozitív, életigenlő és gyógyító megerősítéseket.

Ez a módszer a Lila sugárral, egy csodálatos átalakító erejű energiával dolgozik, melyet Saint Germain lila lángjának, kozmikus radírnak, karmatisztító erőnek is hívnak.

Kellemes légkörben egy masszázságyon relaxálva, halk zene közben kapod az energiakezelést, amellyel megváltozik az Életed minősége.

Szeretettel ajánlom Mindenkinek ezt a szelíd, de mégis nagyon hatékonyan működő energiakezelést.

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!