Házasságmentés

Online konzultáció

20 000 Ft / 60 perc

Telefon

+36 30 225 2535

Email

info@orgasmiclife.hu

Párkapcsolati mediátorként sok házaspárral foglalkozom. Tapasztalatom szerint a problémák alapja szinte mindig ugyanaz: rossz vagy hiányos kommunikáció, az intimitás hiánya miatti elhidegülés, eltávolodás, illetve a szexuális igényekben támadt zavar, különbözőség.

Az idő múlásával az emberek változnak, így a párkapcsolatban is változik a felek személyisége, preferenciája, ami nem mindig az összetartás irányába halad. Napjainkban az a trend alakult ki, hogy ha valami elromlik, akkor azt egyszerűen kidobjuk, lecseréljük. Régen, főleg az értékesebb dolgok esetében, természetes igény volt a dolgok megjavítására. Ma ritkán javíttatunk, mert egyszerűbb (és sokszor sajnos olcsóbb) egy újat választani. Így van egy mosógéppel, egy TV-vel, de így van ez egy életre való múltbéli elköteleződéssel is? Főleg, ha már gyerekek is szereplőivé váltak a családnak?

Nem azt mondom, hogy mindent meg kell menteni mindenáron, de a válási statisztikák igen magas számából legalább a fele menthető lenne. Egy ilyen folyamat igazából azon múlik, hogy a kapcsolatban levő 2 félben van-e hajlandóság tenni és dolgozni a kapcsolaton. A változások után mindkét fél vágyik-e egy szinte új kapcsolódásra a régivel.

A folyamat során új alapok, viselkedésminták lefektetése, begyakorlása és a hétköznapba való beültetése után egy mélyebb, intimebb, tápláló, boldogabb párkapcsolat születhet A tapasztalatom alapján 10 alkalom után komoly minőségi változás alakulhat ki a kapcsolatban. A felek együtt és külön is részt vesznek a konzultációkon. Ezen keresztül lehetőség nyílik új párkapcsolati minták kialakítására, illetve a régi sérelmek feldolgozására.

Időt, energiát, pénzt fektetni ebbe még mindig kifizetődőbb (főleg hosszútávon), mint egy válás