Egyéni foglalkozások

Egyéni családfelállítás 2 órában

Saját aktuális témád kidolgozása, felállítása a morfogenetikus mezőben. Csak mi ketten veszünk rajta részt, teljesen rád fókuszálva oldjuk fel problémáid gyökérokát. Időpontodat előzetes helyfoglalással és telefonos egyeztetéssel tudod biztosítani.

Díja: 30 000 Ft / állítás

Család- és rendszerfelállító 1 napos workshop

Az egy napos workshop alatt elkezdjük kidolgozni a családfádból származó negatív blokkokat, az ún. transzgenerációs problémákat, örökölt, ősöktől hozott traumákat. Feltárjuk a negatív ismétlődő mintáidat, a pozitívokat pedig kiemeljük, tudatosítjuk és beintegráljuk. Amennyiben kéred, hívunk segítő képviselőket is, hogy többen legyünk, az állítási folyamatodban, de ketten is kiválóan tudunk dolgozni. A nap alatt rengeteget tanulsz önmagadról, származásodról és a családodról. Csodás felfedezéseket teszünk és pozitív hatását az oldás sorozatoknak, hamarosan tapasztalni is fogod. Önfejlesztés turbó fokozatra kapcsolva, a nap alatt kb.4 db. állításnak megfelelő munkában részesülsz.

Időpontodat előzetes helyfoglalással és telefonos egyeztetéssel tudod biztosítani.

A workshop időtartama: 10.00 – 17.00
Szünet: 13.00 – 14.00
Díja: 95 000 Ft / nap

Családfa kidolgozása: teljes családtörténeti leképezés 3 napos workshop

Teljes családifa felállítása és kidolgozása.

 A három nap alatt, elkezdjük az anya-apa vonalat 7-7 generációs mélységig leképezni. Minden transzgenerációs blokkot feloldunk, az összes negatív, ismétlődő minta feldolgozásra és kioldásra kerül. Óriási, életreszóló élmény, hiszen megismered a saját őseidet és azok valós történeteit, élményeit.  Hatalmas munka, hatalmas pozitív változásokkal.

Időpontodat előzetes helyfoglalással és telefonos egyeztetéssel tudod biztosítani.

A workshop időtartama: 3 nap, 10.00 – 17.00
Szünet: 13.00 – 14.00
Díja: 250 000 Ft

Professzionális hipnózis

Érdekel a hipnotikus transz állapot? Szeretnél, igazán mély transzcendens tapasztalást?

Hipnózisban, nincs, olyan téma, kérdéskör, amelyre ne kaphatnál választ. Ne feledd a tudattalanodban minden információ megtalálható, így minden megoldás is. Előző életes élmények feltárása, két lét közötti létből származó feladatok/élmények, prenatális korszak, születés, gyermekkor, párkapcsolat/lélektársak és még sorolhatnánk a témák sokaságát. A legjobb, hogy ezek közül célzottan csak azzal foglalkozunk, amely számodra jelentőséggel bír és a minőségi élet irányába terel. Gyere és térképezzük fel a te világodat!

Időpontodat előzetes helyfoglalással és telefonos egyeztetéssel tudod biztosítani.

Díja: 30 000 Ft / 2 óra / ülés

Gyermek foglalkozás (hipnózis)

Tanulás, sport, nyelvek, teljesítmény fokozás, blokk és feszültség oldás. A gyermek megtanulja a szorongását kezelni, képessé válik a relaxációra önmagától, megtanulja, hogyan nyissa ki elméjét, értékelje és szeresse önmagát, környezetében támogatóan tudjon viselkedni és ő magát is támogató közeggel vegye körbe, társas kapcsolódásaiban jól érezze magát és képes legyen meghatározni és kiválasztani abban betöltött szerepét.

Kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben gyermekednél komoly szorongást vagy pszichés tünetet észlelek, minden esetben tovább irányítalak pszichiáter vagy klinikai szakpszichológus irányába, adott esetben orvoshoz.

Természetesen családfelállítással a szülővel együtt közösen tudunk még hatékonyan dolgozni a probléma feltárásán. A gyermekkel való foglalkozás alappillére, hogy viselkedése, tünete a szülők tükre, így leghatékonyabban úgy tudsz neki segíteni, ha te magad dolgozol saját magadon. Időpontodat előzetes helyfoglalással és telefonos egyeztetéssel tudod biztosítani.

Díja: 15 000 Ft / 1,5 óra

SZUPERVÍZIÓ

Családfelállító kollégáknak, segítő szakmabelieknek tartunk szupervíziós foglalkozást. 

A szupervízió időtartama: 3 óra
Díja: 45 000 Ft

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!