Dányi Szilvia

Család- és rendszerfelállító
Professzionális hipnózis szakértő

Szeretettel köszöntelek, kedves olvasó!

Néhány mondatban szeretnék neked bemutatkozni és összefoglalni eddigi munkásságom!

Tizenkét éve foglalkozom professzionális szintű hipnózissal (klinikai hipnózis: hipnoanesztézia-érzéstelenítés, mesmerista technikák-magnetizmus, nonverbális technikák-telepátia-igézés/bűvölés, telepatikus hipnózis, távmagnetizmus, gyermekhipnózis (tanulás és teljesítmény fokozás), hypnobirthing-szülés hipnózisban, hypnocoaching, regresszió- past-life hipnózis (előző élet kidolgozás) progressziós hipnózis (jövő), transcendens – paranormal hypnozis stb.) továbbá család és rendszerfelállítással.
Megalapítója vagyok a Családállító Közösségi Központnak, amelynek célja, hogy magas minőségben mutassa be és jutassa el az egyik legerősebb technikát, azaz a Család és rendszerfelállítás módszerét holisztikus szemléletben a Magyarországi közönségnek. Családállítással létrehoztam egy olyan eljárást, amellyel képesek vagyunk az egyén egész családtörténetét leképezni egyben, ezáltal az összes transzgenerációs blokkot fel tudjuk oldani, anélkül, hogy a kliens évekig járna családállításra.
Specializációs területem még a ma Magyarországon kevésbé ismert és létező gyermek hipnózis, amellyel tanulási eredményt és teljesítményt fokozunk, így tanulásban elakadt vagy csak motiválandó gyermekeket várok pedagógusként is.
Számos program lehetőséget kínálok: tematikus állítások: asztrológiai-állítás, mese-állítás, test-állítás, rendszerleképzések (céges állítások, ingatlan-állítás) teljes családtörténeti leképezés stb.
Családállító Központunkban várunk, akkor is, ha szeretnél családfelállítást tanulni, de várjuk kollégák jelentkezését is szupervízióra.
Több helyszínen is be tudsz csatlakozni: Budapest, Székesfehérvár- ÖRÖMVILÁG, Győr
Több ezer megoldott esetnek és boldog megújulásnak voltam szemtanúja, naponta látom és élem a csodákat, amelyekért elmondhatatlanul hálás vagyok.
Bízom benne, hogy találkozunk és te is részese lehetsz ezeknek a megéléseknek.
Szeretettel: Dányi Szilvia

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!