Dányi Szilvia

Család- és rendszerfelállító
Professzionális hipnózis szakértő

Szeretettel köszöntelek, kedves olvasó!

Néhány mondatban szeretnék neked bemutatkozni és összefoglalni eddigi munkásságom!

Kevés olyan dolog van a világon, amelyet jobban szeretnék, mint a saját hivatásom. Segítő szakmában 13 éve dolgozok önállóan, több ezer fős klientúrával, amely tanácsadói praxis ma már egy csapattá alakult. Munkám során a spirituális és a tudományos szemlélet ötvözésére törekszem, amely jelenleg forma bontó és nagy kihívásokat jelent. 

Hipnózis tanulmányaim nagyon sokrétűek:
klinikai hipnózis: hipnoanesztézia-érzéstelenítés, mesmerista technikák-magnetizmus, nonverbális technikák-telepátia-igézés/bűvölés, telepatikus hipnózis, távmagnetizmus, gyermekhipnózis (tanulás és teljesítmény fokozás), hypnobirthing-szülés hipnózisban, hypnocoaching, regresszió- past-life hipnózis (előző élet kidolgozás) progressziós hipnózis (jövő), transcendens – paranormal hypnozis stb.)

Megálmodója vagyok a Családállító Közösségi Központnak, amelynek célja, hogy magas minőségben mutassa be és juttassa el az egyik legerősebb technikát, azaz a Család-és rendszerfelállítás módszerét holisztikus szemléletben a Magyarországi közönségnek. A Bert Hellinger -féle családfelállítás klasszikus módszerét ötvözve a hipnózis technikákkal létrehoztam egy olyan eljárást, amellyel képesek vagyunk az egyén egész családtörténetét leképezni egyben, ezáltal az összes transzgenerációs blokkot fel tudjuk oldani, anélkül, hogy a kliens évekig járna állításokra.

Specializációs területem még a ma Magyarországon kevésbé ismert és létező gyermek hipnózis, amellyel tanulási eredményt és teljesítményt fokozunk, így tanulásban elakadt, vagy csak motiválandó gyermekeket várok pedagógusként is.

Számos program lehetőséget kínálunk a központnál: tematikus állítások: asztrológiai-állítás, mese-állítás, test-állítás, rendszer-leképzések (céges állítások, ingatlan-állítás) teljes családtörténeti leképezés stb.

 Központunkban várunk, akkor is, ha szeretnél családfelállítást tanulni, de várjuk családállító kollégák jelentkezését is szupervíziós tanácsadásra.

Több helyszínen is be tudsz csatlakozni: -Budapest-CSALÁDÁLLÍTÓ KÖZPONT, Székesfehérvár- ÖRÖMVILÁG, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Szeged

Több ezer megoldott esetnek és boldog megújulásnak voltam szemtanúja, naponta látom és élem a csodákat, amelyekért elmondhatatlanul hálás vagyok. 

Remélem veled is találkozunk!

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz