Csoport foglalkozás

Telefon

+36 70 429 9709

Email

csaladallitokozpont@gmail.com

Féléves csoport időpontok:

Őszi szemeszter

2021. szeptember 19. vasárnap
2021.október 16. szombat
2021. november 13. szombat

Téli szemeszter

2021. december 11. szombat
2022. január 22. szombat
2022. február 19. szombat

Gyere és csatlakozz a legtámogatóbb csapathoz! Székesfehérváron minden hónapban egyszer Család-és rendszerfelállítást tartok. Be tudsz közénk csatlakozni, részt vehetsz, mint állítást kérő, vagy segítő képviselőként is jelen tudsz lenni. Nem számít, hogy voltál-e már, vagy még csak most jönnél először, biztosan élvezni fogod. 

Saját téma állítást kérőként, a te elsődleges problémádat tárjuk fel. A mező kiválasztja a neked legfontosabb állítási képet és fel fogja oldani azt. Ne aggódj, ez minden esetben a téged foglalkoztató témákat is biztosan érinti. A saját állításod előtt beszélünk néhány mondatot, majd a mező által meghatározott sorrendben elkezdjük az állításokat. Így te is részt fogsz venni mások állításaiban, mint segítő képviselet.

Segítő képviselő: az a személy, akinek a saját témáját most nem dolgozzuk fel, hanem mások állításaiban vesz részt, egyrészt azért, hogy segítsen a téma hozónak a blokkja feloldásában, másrészt azért, hogy a saját terheit oldja, a rajta megjelenő képviseletek által. Csak azok a képviseletek jelennek meg, amelyek őt oldják, amelyekkel neki is dolga van.

Képviseletek: azok a szereplők, amelyeket a morfogenetikus mező megjelenít, azok a lelkek, akik eljönnek részt venni a közös oldásban. Képviselet lehet: ember, szimbólum, energia, paranormális jelenség stb.

A családállítás egész napos foglalkozás, rendszerint pár perces szünetekkel, fél órás ebédszünettel. Maximum 10 állítást kérővel dolgozom, a segítő képviseletek számára nincs korlátozás. A csoportba kerülni, csak előzetes helyfoglalási díjjal lehetséges, amelyet rendszerint egy hónappal előre érdemes lefoglalni. A foglalkozások után is tartjuk a kapcsolatot, az állítás díjában benne van az utólagos telefonos, vagy online konzultáció, amelyet minden hétfőn lehet igénybe venni munkaidőben: 09.00-17.00-ig. 

A foglalkozások alatt nem lehet mobil vagy bármilyen okos készüléket használni, a terembe nem lehet bevinni, és a folyosón is kikapcsolt, vagy repülő üzemmódban kell lennie, szünetekben lehet használni. Tilos bármilyen videós vagy hanganyag rögzítése, a csoportban való részvétel titoktartási kötelezettséggel jár, amelyhez írásos hozzájárulás szükséges. Amennyiben ismerősök kerülnek egy csoportba, és ez a helyszínen derül ki, jelezni kell számomra és eldönthetik, hogy így is részt vesznek-e, avagy találunk egy másik időpontot az állításra. Az állítható külön kérésére a témája teljesen inkognitóban maradhat, azaz a csoporttagok nem tudják értelmezni majd, hogy éppen, milyen témát, problémát állítanak. 

Minden esetben érdemes úgy készülnöd, hogy végig csinálsz egy folyamatot a családállítás technikájával. Mint minden módszer, a családállítás is ebben dolgozik. Ez lehet több éves, avagy fél éves periódus. Ha gyorsabban szeretnél dolgozni magadon az egyéni workshopokat ajánlom.

Díjak:
Állítást kérőként:
25 000 Ft / alkalom
Segítő képviselet: 15 000 Ft / alkalom
5 alkalmas bérlet: 120 000 Ft (1 éven keresztül felhasználható)
10 alkalmas bérlet: 225 000 Ft (1 éven keresztül felhasználható)

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!