Creative Asztrológia

Információ

Telefon

+36 31 784 7113

Email

t.gyongyi24@gmail.com

A csillagok magasabb rendű megértéséről van szó. A bolygók szimbólumok, amelyek az ősprincípiumok képeit jelentik, az élet építőköveit adják.

Az asztrológia egy olyan ősi tudomány, mely szerint az ember és teremtményei ugyanúgy meghatározott törvényszerűségeknek vannak alávetve, mint a természet. A horoszkóp mindezeket az összefüggéseket képezi le szimbolikusan, amelyek közepette egy ember, egy nemzet, egy cég, egy esemény, egy állat vagy egy kérdés megszületett. Ha ismerjük a kezdeti időpontot, akkor mindezekre felállítható egy horoszkóp. Az égbolt helyzetének egy pillanatfelvételéről van szó, egy csillagászati alapon nyugvó számításból eredő diagramról. A horoszkóp azonban az életet magát képezi le, ami mindig egész, teljes, tehát tartalmaz minden lehetséges építőkövet, csak az egyikből többet, a másikból kevesebbet.

Potenciálisan tehát minden bennünk van, de néhány dolgot nem fogadunk el magunkból. Mindezeknek a megismerésére egy kiváló eszköz az asztrológia.

A specialitásom a mélylélektani megközelítésen keresztül a személyes ábra segítségével az egyén fejlődéséhez szükséges blokkok felismerése, illetve oldása.

Ehhez különleges és hatékony segítség a Symbolon kártyák használata, melyeknek a tudatalatti szerepszemélyiségeink felderítésében nagy jelentőségük van.