Brezovai Gábor

PreSense tapasztaltató tréner

Elméleti és gyakorlati tréningek által segítek elsajátítani az elengedés és a megengedés állapotát, ami által bárki megtapasztalhatja a tudatos intuíció mindennapi használatát.

Sok mindent megértettem az eddigi életem során, de csak nem akart összeállni a kép. Amikor megértettem az okát, teljesen összeomlottam. Hiába tanultam meg bölcsességeket, módszereket, példabeszédeket, trükköket és tanítottam is bőséggel őket, az életem újra és újra ismétlődött. 42 évesen ott találtam magam egészség, boldogság és anyagi eredmények nélkül. Döntenem kellett, és döntöttem, hogy merem élni mindazt a tudást, amit felszedtem az évek alatt, és ne csak egy bölcselkedő pojáca legyek, hanem élő példája annak, amit tanítok, és képes legyek folyamatos tanulásra és fejlődésre.

Az elmúlt 30 évem tapasztalata alapján mondom, minden élethelyzetre van megoldás. De csak akkor, ha valóban meghozod a nagy döntést, miszerint a saját életedet akarod élni és nem másolatként bukdácsolsz akadályról akadályra. 1991 óta foglalkozom emberekkel. Azóta egy kérdés foglalkoztat. Hogyan működik az ember? Nem a felszínen, hanem a mélyben. Érdekel, hogy mi inspirálja az ismétlődő viselkedésmintákat? Annak ellenére, hogy legbelül tudjuk, valami nincs rendben. Tudjuk, hogy a testünk egy nagyon összetett csodálatos élőlény, mely érzékenyen reagál a helytelen evési, ivási és egyéb életmód szokásainkra. Mégis vannak, akik olyan ételeket, italokat fogyasztanak, amiről tudják, hogy nem jó nekik. Vagy ott vannak a magánéleti szokások, a boldogtalanság, a többszöri párcsere, a pénzkereseti és pénzköltési szokások. Az egész életünk egy szokáshalmaz.

A legtöbb ember életében időről időre ismétlődnek bizonyos események, mégsem változtatnak. Ha mégis tesznek valamit, azt is csak a felszínen. Módszereket, trükköket tanulnak, hogy könnyebb legyen csajozni, pasizni, az ügyfelekkel kommunikálni, hogy valaki vegyen tőlünk valamit, vagy azt tegyék, amit mi akarunk, még akkor is, ha ők nem akarják. Annak ellenére teszik ezt, hogy lényegi változások nem történnek az életükben, és közben hasonló egészségügyi, érzelmi, anyagi problémáink vannak, mint a szüleinknek voltak/vannak. Mindenki szeretne egészséges testet, boldog párkapcsolatot és bőséges anyagiakat. Mégsem akar összejönni, vagy csak jelentéktelen nagyságrendben.

A saját életem a laborom, és abszolút elégedett vagyok vele. Egészségesebb vagyok, mint a harmincas éveimben, boldog párkapcsolatban élek, és azzal foglalkozom, amit igazán szeretek. Ez a PreSense Élet, ahol megértés alapon, szabad akaratból tudsz fejlődni. Megérted az életed összefüggéseit és a gyakorlatok segítségével átrendezed a testedben, valamint elmédben a hátráltató beidegződéseket. Lépésről lépése egyre magabiztosabban bízod magad az intuíciódra, és válsz az életed tudatos élőjévé.

Programok, ahol velem találkozhatsz