Korponay Bocko Henrietta

vállalkozó, Reiki Tanár, masszőr és szülésznő

A spiritualitás több mint 10 éve része az életemnek.

Számomra a spiritualitás egy életérzés, amely végigkíséri a mindennapjaimat.

Bocková Henrieta vagyok vállalkozó, Reiki Tanár, masszőr és nem utolsó sorban szülésznő. A spiritualitás több mint 10 éve része az életemnek. 16 évesen találkoztam életemben először a Reikivel egy kezelés során.  Nagyon pozitív hatással volt az életemre, ezért úgy döntöttem, hogy elsajátítom ezt a technikát.  Azóta számos hasonló tanfolyamon részt vettem és néhányat tanítok is közülük. A Metamorf masszázs, Munay-Ki, IET ® , Radiesztézia, Angyal-Fehérmágia, Dzsúna, Kundalini Reiki, Gold Reiki  és Bach virágterápia elsajátítása is nagyszerű élmény és lehetőség volt számomra. 

A szülésznői hivatás szerintem egy csodálatos dolog, de én egy másfajta formáját fogtam meg, mint amit az emberek általában ismernek. Spirituális szülésfelkészítőkkel, babamasszázs tanfolyamokkal igyekszek segíteni a kismamák és kispapák felkészülését a szülővé válás előtt.
A szülésfelkészítő tanfolyamokon dolgozunk angyali energiákkal, kapcsolatba lépünk a magzattal és meg tanulunk kommunikálni vele, meditálunk és, ha a kismamának valamilyen különleges igénye támad, igyekszek azt is belecsempészni a tanfolyamba. Így tudom egyénre szabottá tenni az alkalmakat. Egyéniben és csoportosan is előszeretettel tartok ilyen jellegű tanfolyamokat.

A masszázs jelenleg hobbiként funkcionál az életemben, általában a családom körében alkalmazom. Több masszázstechnikát is elsajátítottam pl. svéd relaxáló – stresszoldó masszázs, alakformáló cellulit kezelés, indonéz bambusz masszázs, gua sha arcmasszázs, himalája kristálysó – gua sha intenzív kötőszöveti masszázs, tibeti mézmasszázs, kismama masszázs és japán arcmasszázs.
Jelenleg a tanítás az, ami a szívem csücskévé vált, és amivel a mindennapjaimat töltöm. 

Hálás vagyok azért, hogy egy olyan útra léphettem, amely által nem csak fejlődni tudok, de adni is.
A Reikivel kezdődött ez az út, ami több csodálatos dolgot is adott az életemben. Többek között az egyik csodát, az én páromat, Korponay Zoltánt. Ő az én társam, szerelmem, akivel együtt járjuk az élet útját és kíváncsian várjuk, hogy milyen meglepetéseket tartogat számunkra.

Szeretettel Nektek, Értetek és Veletek!

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz