Berdó-Kovács Erika

Nonprofit- és közösségfejlesztő, pályázati tanácsadó, kommunikációs szakember, blogger, Örömvilág asszisztens, Mediátor, kristályterapeuta

„Fent megsúgják, megérzem, leírom, kimondom, lefordítom, átadom. Azt hiszem ez vagyok én. Szócső.”

2008-ban egy megyei lapnál kezdtem a pályám. Tudtam, mit szeretnék, hogy megtaláltam azt az utat, amit elképzeltem magamnak, de hamar útelágazáshoz értem. El kellett telnie majd’ tizenöt évnek ahhoz, hogy mára tudjam, mit- kinek és milyen formában szeretnék átadni. A terveimhez képest teljesen más irányt vett az életem. Közművelődés, közösségfejlesztés, tanácsadás és rengeteg tanulás vette kezdetét. Közben ismerkedtem a határaimmal, a transzgenerációs mintáimmal, az energiáimmal, a világgal, az anyasággal, a nőiséggel, és próbáltam megtalálni azt az utat, ahol kifejezhetem önmagam és átadhatom, ami bennem van,- és segíthetek másoknak. Gyógyulni. Boldogulni.

Mindig éreztem, hogy valahol a föld és az ég között szállok valamilyen formában és minőségben. Igyekeztem az intuícióim és a kapott üzeneteket értelmezni és átadni magamnak épp úgy, mint másoknak a segítő munkáim során. Ebben eszköztáram a kristályok megismerése, a mediáció és a kronobiológia lett és hálás vagyok, hogy ebben a folyamatban tizennyolc éves korom óta segítő kezet is kapok. Hiszem, hogy mindannyiunknak fáklyának kell lenni és felfelé nézni, hogy ezzel irányt adjunk azoknak, akik minket követnek.     

Érzem, hogy jelenlegi helyem az igazi hivatásom kezdetét szimbolizálja, hiszen az Örömvilágban összpontosul megannyi út és tudás, ami az egyéni és az egyetemes haladást és gyógyulást segíti.  Én a közösségekben hiszek, az egységben, a női minőségben. Egymás megismerésében, elfogadásában és emelésében. Hiszem, hogy a megfelelő eszköztárral és empátiával, kéz a kézben olyan erő vagyunk, ami hatással van a kollektív tudatra, a világra és ön-mag-unkra.