Bemutatkozás

„Vagyok, aki vagyok.
Izgalmas, kalandokkal, kihívásokkal és sok-sok örömmel teli úton járok.”

Még csak a győrszemerei óvodába jártam, amikor tudtam, hogy vagy “tanár leszek, vagy semmi más”. Szorgos és megfelelési kényszeres tiniként mentem gimnáziumba, majd érettségiztem színötösre. Mindez Győrben, a “nagymúltú” Révaiban történt, nem sokkal a rendszerváltás után. Aztán csodás egyetemi évek következtek Pécsett, ahol napról-napra közelebb kerültem a vágyott magyar tanári hivatáshoz…ám egy “véletlen” közbeszólt, és 19 évesen a mikrofon mögött találtam magam. Ezzel kezdetét vette egy több évtizedes szerelem. A délszláv háború még tartott, amikor a Dráva Rádió eszéki stúdiójában ismerkedni kezdtem a rádiózással. Innen az első pécsi, helyi rádióba vitt a Sorsom, majd elkezdtem tévézni is, és újságíró lettem. 

Nyitott, a szellemi fejlődésre vágyó fiatalként szerettem volna minél többet tapasztalni abból a gyönyörű világból, ami kezdett kibontakozni előttem. Ezidőtájt faltam a könyveket, sok olyan inspiráló emberrel találkoztam, akikkel együtt boncolgattuk az élet értelmét, megismerkedtem a buddhizmus tanításaival, reikit tanultam, és a Fordan-Zengő rádióban elindítottam egy alternatív gyógyászati módszereket is bemutató életmód magazint. 

2001-ben született meg a fiam, Borisz, akivel tartottam egy kis szünetet, majd magánéleti vál(t)ás, költözés jött… és visszatértem a szülői házba. Ekkor megint újraterveztem az életem. Győrben kezdtem rádiózni, majd csakhamar újabb váltás, újabb város, újabb lehetőségek jöttek.

A rádiózás kezdett háttérbe szorulni, és főként kommunikációs, PR, valamint rendezvényszervezési területen dolgoztam 7 éven át, Százhalombattán. Hivatalnokból cégvezető lettem, diplomáztam kulturális PR szakirányon, de a Teremtő mást szánt nekem. Megint váltottam.

Székesfehérvárra 2011-ben érkeztem, a Fehérvár Médiacentrumba, ahol évekig operatív igazgatóként dolgoztam, és ezzel párhuzamosan rendezvényszervezési feladatokat is kaptam.

2014 újabb fordulópontot hozott. “Véletlenül” eljutottam egy ThetaHealing alap tanfolyamra, ahol már a bemutatkozásnál tudtam, hogy ezzel fogok foglalkozni, sőt, tanítani is fogom. Ezen a belső bizonyosságon magam is meglepődtem, hiszen a technika Magyarországon alig volt ismert, és valójában akkor még én sem tudtam, miről szól… 

Az alap tanfolyamot követő napon kopogott be hozzám első kliensem, Nelli, majd két nap múlva Viki. Nagyon hálás vagyok Nekik, amiért velük együtt tapasztalhattam meg, és tanulhattam meg a konzultációk első lépéseit. 

A ThetaHealing technikát az önmunka és a saját fejlődésem középpontjába állítva elképesztő változások érkeztek az életembe. Egyik tanfolyam követte a másikat, és instruktor lettem. Előbb itthon, aztán a technika alapítójánál, Vianna Stibalnél tanultam, sőt, tanulok a mai napig is.

2015. január 31-én elindítottam a Facebookon az ÖRÖMVIRÁG közösséget (jelenleg több, mint 13 ezer taggal), és hamarosan létrehoztam az ÖRÖMVIRÁG stúdiót is Székesfehérváron, ahol egyéni konzultációkat, meditációkat, workshopokat, előadásokat és tanfolyamokat tartok. Az Örömvirág befogadó térként is üzemel, ahol szeretettel adok helyet a tiszta tudatosság és a tiszta szándék teréből “dolgozó” segítők, gyógyítók és tanítók programjainak.

2016-ban végeztem el a Points of You nevű fotóterápiás coaching technika trénerképzését, majd Sumant Kaul Karma Concesseness képzéseit, és a jelenleg elérhető legmagasabb szintig a Source Memory Healing technika tanfolyamait. 

Visszatekintve az elmúlt évtizedekre, már világosan látom az utam. Meg kellett tanulnom kommunikálni, előadni, tanítani, szépen beszélni, írni, szervezni, csapatot építeni… És – ha nem is úgy, ahogy egykor elképzeltem-, tanár lettem. És ez maga a csoda számomra…, amit minden egyes napon újra átélhetek!

Az útkeresés, az Legmagasabb Igazság utáni kutatás mindig az életem része volt, de csak néhány éve tudatosult bennem, hogy mi a valódi feladatom. Hálás vagyok azokért a leckékért, amelyek elvezettek önmagamhoz és megvilágították előttem az utat. Hálás vagyok azért, hogy ilyen csodás életfeladatot kaptam.

Mivel a tanultakat a gyakorlatban is intenzíven alkalmaztam és alkalmazom, az intuitív képességeim folyamatosan csiszolódnak, s “csatorna” állapotom  is egyre tisztábbá válik. Az elvégzett képzéseknek, az intenzív önmunkának, az elmúlt évek egyéni konzultációinak, csoportos programjainak, és a meditációknak köszönhetően, mára sok olyan tapasztalatot gyűjtöttem össze, amelyeket örömmel adok át – ötövözve a régit és az újat – az ÖRÖMVILÁG podcast csatornán keresztül.