fbpx

Asztroállítás

Dányi Szilvia és Takács Gyöngyi

Árak

Asztrológiai képleted felállítása, állítást kérőként: 50 000 Ft Segítő résztvevőként/képviseletként: 10 000 Ft
(Képlet és saját állítás nélkül)

Telefon

Szilvi
+36 70 429 9709
Gyöngyi
+36 30 883 0211

Email

Szilvi
csaladallitokozpont@gmail.com
Gyöngyi
t.gyongyi24@gmail.com

Utazásra hívunk, amely garantáltan rejt magában izgalmakat, meghívunk saját magad belső univerzumának feltérképezésére. Amikor két módszer összefog, mindig szuper dolog születik:

Egy különleges és nagyon egyedi módszer, mely ötvözi a családállítás és a személyre szabott horoszkópábrád térbeli megjelenítését.

A képviselőkön keresztül leképeződik a benned rejlő energetikai mintázat, amelyekkel rálátást kapsz az életedben megrekedt helyzetekre és problémákra. A képleted ősi szimbólumrendszerét megtestesítik a szereplők, ezáltal eljutnak hozzád a saját bolygóid és fényszögeid valódi üzenetei. Olyan összefüggéseket érthetsz meg ezáltal, amelyek akár gyökerestül megváltoztathatják az életedet. Megszólalnak a belső archetípusaid, mintegy “párbeszédet” folytatva egymással, azonnali lehetőséget teremtve önmagad megértésére.

Mindehhez szükségesek a születési adataid, úgy mint év/hónap/nap és óra/perc ill. a születési hely megadása.

Ki nem vehet részt?

  • Súlyos mentális zavar, alkohol és droghatás alatt álló személyek, pszichoterápiás kezelés alatt állók, személyiségzavarral rendelkezők
  • Várandós hölgyek, minden esetben tájékoztassanak az állapotukról!

Ha szeretnéd megtapasztalni a morfogenetikus „mező” varázslatos erejét, várunk szeretettel! Várunk a csoportba, akkor is ha megfigyelőként vagy segítőként szeretnél részt venni. Az oldás hatása a segítő képviselőkre is mély hatással van.

Egy kártyacsomag, amely
SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!