Antóny Kornélia

Intézményi kommunikátor, Szervezetfejlesztő, Fejlesztési- és vállalatvezetési Tanácsadó, Life-, Art- és Business coach, Mester Tréner, ThetaHealing® konzulens, Gazdaságpszichológiai Szakértő

„Minden, ami bennem van, azzal, hogy átadom, eggyé kovácsol azzal, aki elfogadja, hisz a tudással, az energiával és információval együtt magamat is átnyújtom a folyamatban…” (Nelly)

Az élet számomra folytonos tanulás, ahol minden, amit tanultam a szervezetekről, emberről, csoportokról és egyénekről ugyanazt a célt szolgálta eddigi utamon: rátalálni magamra és segíteni másoknak is, hogy ugyanezt tehessék a maguk választotta módon és ütemben!

1996 óta foglalkozom szervezetfejlesztéssel, HR tanácsadással. Szakmai tapasztalataim túlnyomó többségét vállalkozások, cégek fejlesztésében szereztem, és egyik fő tevékenységem – saját vállalkozás keretében – ma is szervezeti elakadások, a hatékony működést gátló folyamatok/jelenségek diagnosztizálása, tanácsadás javításukra/megoldásukra irányuló változások bevezetése kapcsán. Néhány éve szakértői munkám fő fókuszába az egyén személyiségfejlődésének támogatása került: trénerként, coachként fejlesztő programokat, eszközöket, módszertanokat dolgozok ki és fejlesztő folyamatokat viszek gazdasági- és civil környezetben egyaránt. 

Saját önfejlesztő utamon izgalmas lehetőségként tárult elém az üzleti tanácsadás és a spiritualitás, mint globális szemléletmód összekapcsolásának gondolata. Ezen küldetés zászlaja alatt álmodtam meg és adtam életet 2020-ban a NewDoor közösségnek, mely úgy érzem, igazi távlatokat nyithat a két, eddig egymástól elszeparált világ dialógusa, együttműködése felé.

Folyton innováló, ötletelő énem és az elmúlt néhány hónap ThetaHealing® és Symbolon kártya tanulmányai új módszertanok kitalálására sarkallt. Ötvözve ezen technikákat korábbi coach és tréneri eszköztárammal és gyakorlatommal, segítségemet itt az Örömvilágban azoknak kínálom fel, akik új és meglepően hatékony módon kívánnak fejlődni, rálátni aktuális problémáikra és kiutat találni maguk számára a szebb jövő, a mentális „jóllét” pozitív minősége felé.

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz