Tudtad, hogy minden családnak van saját energiamezője, amelyben az élők és az ősök egyszerre vannak jelen és hatnak egymásra? Tudtad, hogy ebben a mezőben lehet “dolgozni”, és a generációkon átívelő problémáikat is fel lehet feloldani?

Az Örömvilág podcast legfrissebb epizódjában egy izgalmas és hasznos beszélgetést hallhatsz. Dányi Szilvia család- és rendszerfelállító, professzionális hipnózis szakértővel évek óta dolgozunk együtt, és nagyon rég szerettem volna már bemutatni a csatornámon. Amit csinál, az ugyanis messze több, mint a hagyományos család- és rendszerfelállítás.

Ha rendszeres hallgatóm vagy, már bizonyára ismered a holisztikus nézőpontomat. Az általam használt technikákon túl számos olyan módszer van, amelyet szívesen használok, és ajánlok másoknak is. Ezek közül abszolút dobogós nálam a családállítás. Elképesztő élmény “beszélni” az őseinkkel, megismerni a családi rendszerünkben rejlő dinamikát úgy, hogy szó szerint megelevenedik a múlt. Ha már ismered a családállítást, akkor is fogsz új dolgokat hallani beszélgetőpartneremtől…  Tarts velem, velünk Te is az Örömvilág podcast #80 epizódjában!

Ezúttal is örömmel várom véleményed, visszajelzésed a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt javasolhatsz témát is, vagy megoszthatod saját tapasztalataidat velem és a hallgatókkal. Az összes adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismerkedj meg beszélgetőpartneremmel! 

“Kevés olyan dolog van a világon, amelyet jobban szeretnék, mint a saját hivatásom. Segítő szakmában 13 éve dolgozok önállóan, több ezer fős klientúrával, amely tanácsadói praxis ma már egy csapattá alakult. Munkám során a spirituális és tudományos szemlélet ötvözésére törekszem, amely jelenleg formabontó és nagy kihívásokat jelent. Hipnózis tanulmányaim nagyon sokrétűek klinikai hipnózis: hipnoanesztézia-érzéstelenítés, mesmerista technikák-magnetizmus, nonverbális technikák-telepátia-igézés/bűvölés, telepatikus hipnózis, távmagnetizmus, gyermekhipnózis (tanulás és teljesítmény fokozás), hypnobirthing-szülés hipnózisban, hypnocoaching, regresszió- past-life hipnózis (előző élet kidolgozás) progressziós hipnózis (jövő), transcendens – paranormal hypnozis stb.)

Megalapítója vagyok a Családállító Közösségi Központnak, amelynek célja, hogy magas minőségben mutassa be és juttassa el az egyik legerősebb technikát, azaz a Család- és rendszerfelállítás módszerét holisztikus szemléletben a Magyarországi közönségnek.

Családfelállítással létrehoztam egy olyan eljárást, amellyel képesek vagyunk az egyén egész családtörténetét leképezni egyben, ezáltal az összes transzgenerációs blokkot fel tudjuk oldani, anélkül, hogy a kliens évekig járna állításokra. Specializációs területem még a ma Magyarországon kevésbé ismert és létező gyermek hipnózis, amellyel tanulási eredményt és teljesítményt fokozunk, így tanulásban elakadt, vagy csak motiválandó gyermekeket várok pedagógusként is.

Számos programlehetőséget kínálunk a központnál: tematikus állítások: asztrológiai-állítás, mese-állítás, test-állítás, rendszer leképzések (céges állítások, ingatlan-állítás) teljes családtörténeti leképezés stb.

Családállító Központunkban várunk akkor is, ha szeretnél családfelállítást tanulni, de várjuk családállító kollégák jelentkezését is szupervízióra.

Több helyszínen is be tudsz csatlakozni: Budapest-CSALÁDÁLLÍTÓ KÖZPONT, Székesfehérvár- ÖRÖMVILÁG TUDATOSSÁG KÖZPONT, Győr

Több ezer megoldott esetnek és boldog megújulásnak voltam szemtanúja, naponta látom és élem a csodákat, amelyekért elmondhatatlanul hálás vagyok.”

Dányi Szilvia
család- és rendszerfelállító, professzionális hipnózis szakértő

 

Szeretettel ajánlom figyelmedbe aktuális programjaim:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.