5 kontinens masszázs
„tiszta szeretet érintése”

Ára

25 000 Ft/90 perc, alkalom 3 alkalmas bérlet vásárlása esetén kedvezményt biztosítok: 60 000 Ft/3 alkalom (érvényes 60 napig)

Telefon

+36 70 389 8231

Email

ikaraoglanmayer@gmail.com

Az 5 kontinens masszázs egy csodás utazás az illatok, az érintés, a zene és a szeretet jelenlétének hozzájárulásával – 6 különböző masszázs harmonikus kombinációja, PRÉMIUM minőségű illóolajok és egy csodálatos energetikai kezelés.

Az 5 kontinens masszázs egy varázslatos utazás az illatok, az érintés, a zene és a szeretet jelenlétének hozzájárulásával- Több mint egy lazító masszázs. „A szeretet érintésének” is szokták nevezni.
A világ különböző részein használt masszázstechnikák:
✨ Hawaii -Lomi Lomi ✨ kaliforniai ✨ svéd✨ ayurvédikus masszázs ✨ az ázsiai tuina masszázs, harmonikus kombinációja együttesen, melynek alapját képezik a PRÉMIUM minőségű illóolaj keveréke, valamint egy csodálatos energetikai kezelés, de az igazi titka a szeretet és a finomság energiája.
Megalkotója: Oliver Hornsperger

Milyen a kapcsolatod, a testeddel, Önmagaddal?
Szeretnéd jobban elfogadni magad? A tested? Hiányzik a tiszta szeretet érintése?

Egyre több embernél tapasztalom, hogy a rohanó világban és a kapcsolataikban vagy épp a kapcsolat hiányában nem kapják meg a tiszta érintést. Ez a masszázs egy csodálatos úton indíthat el, mely segít újra kapcsolódni a testeddel, lelkeddel, igaz önvalóddal.

Az 5 kontinens masszázs egy olyan varázslatos masszázstechnika, mely a belső gyógyító energiával és az univerzális energiával összekapcsolva, aktiválja a természetes öngyógyító folyamatokat, azáltal, hogy felold rengeteg érzelmi emléket, blokkot, segíti az elengedést, lehetővé teszi, hogy az öröm és életenergia újra szabadon áramoljon. Lépésről- lépésre képessé tesz önmagad elfogadására, a befogadásra, belső békéd megtalálására, testeddel való kapcsolódásra.

Valódi antidepresszáns, mely kapcsolatba hoz belső lényeddel, segít, hogy megtaláld belső erőd, „ragyogásod” és ezáltal rátalálj saját utadra. Ellazít, frissíti, méregteleníti a testet, aktiválja az immunrendszert.

A kezelés kb. 80- 90 perc fehérneműben, prémium minőségű illó olajok keverékével történik.

Nem javasolt:

  • Gyermeket váró vagy szoptató édesanyáknak.
  • Epilepsziás betegeknek
  • Hormonokkal összefüggő, daganatos betegségben szenvedőknek
  • Erős homeopátiás kezelés alatt álló személyeknél
  • Bármilyen túlzott érzékenység esetén
  • 6 év alatti gyermekeknél

Szeretnéd kipróbálni esetleg megtanulnád? Keress bátran elérhetőségeimen!