#115 Családállítás, mint önismereti folyamat

Az önismeret nem egyetlen tanfolyamot, meditációt, vagy néhány egyéni oldást jelent. Az önismeret egy folyamat, amely egész életen át tart.

Az utóbbi időben nagyon ritkán vállalok egyszeri konzultációt, leginkább születésélmény feldolgozás esetén. Hiszem, hogy érdemes egy időre a segítőnek és a kliensnek együtt dolgoznia ahhoz, hogy megtörténjen a remélt áttörés, és megérkezzen a vágyott felismerés.

Az Örömvilág podcast #115 adásába Dányi Szilvit, a Családállító Közösségi Központ alapítóját hívtam meg, aki az utóbbi időben szintén átalakította a családállításai rendszerét, és szintén a folyamatokra helyezi a fókuszt. Beszélgetünk arról, hogy Ő miért jutott erre a döntésre, és még sok más érdekességről. Bekukkanthatunk vele kicsit a kulisszák mögé, mesél arról, hogy a Mező milyen új működése jelent meg mostanában az állításokon, de izgalmas, érdekes esetek is szóba kerülnek majd.

Ha érdekel a családállítás témaköre, hallgasd meg a Dányi Szilvivel készült korábbi epizódokat ( #80 és #95 adások) is az Örömvilág podcast csatornán! Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot Szilvivel, látogasd meg Facebook oldalát, írj a csaladallitokozpont@gmail.com e-mail címre, vagy jelentkezz a +36 (70) 429 97 09-es telefonszámon.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.